972 18 34 00

e-MTA Campus d’Excel·lència Internacional

El Campus e-MTA com a motor de desenvolupament socioeconòmic sostenible, basat en l'excel·lència docent i investigadora i en l'impuls de la innovació a través de les noves tecnologies, pretén transformar en un referent a nivell internacional en matèria d'innovació en sostenibilitat turística i gestió de l'aigua l'eix Illes Balears-Girona, ampliat mitjançant el Pol de Recerca i Educació Superior Transfronterer Pirineus-Mediterrània (PRES-PM), i constituir-lo en un node de connexió de grans col·laboracions científiques en les àrees d'excel·lència preexistents.

En els àmbits estratègics del Turisme i l'Aigua no existeix al nostre país una altra institució del coneixement que presenti una trajectòria tan sòlida i compromesa com la UIB i la UdG, atès que les característiques del seu entorn geogràfic, ambiental, cultural i econòmic les han portades a això. El denominador comú dels seus entorns regionals passa per l'aplicació de coneixements a un recurs tan valuós i necessari per a la vida com és l'aigua. Així mateix, el turisme s'ha convertit en la seva principal font d'activitat i riquesa econòmica i de generació d'oportunitats per a les persones. Turisme i Aigua són, doncs, el seu denominador comú i han conformat la seva capacitat de fer aportacions significatives en el marc de la societat global i són també la palanca cap al seu futur, sustentats en la base de les línies d'especialització d'ambdues universitats.

El Campus e-MTA potenciarà l'anomenat Flux d'Excel·lència aplicat al Turisme i l'Aigua consistent en el desenvolupament d'activitats de recerca bàsica i avançada i la transferència del coneixement generat a través de la formació de persones i la col·laboració científica i tecnològica amb el sector productiu.

Telèfon/s: 972418042

Persona de contacte: Ramon Moreno Amich

Edifici: Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15
(17003 Girona)

vr.planificació@udg.edu
www.e-mta.eu301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty