972 18 34 00

ES Field Delivery Spain

Des del seu naixement com Granada i posteriorment com Synstar Computer Services, la nostra companyia presenta des de fa més de 30 anys una trajectòria consolidada en serveis d'IT, amb presència en diversos països d'Europa. Des de la seva adquisició per part d'HP a l'any 2004 ha estat, fins l'1 d'abril de 2017, una empresa del grup Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Al maig de 2017 HPE va anunciar la segregació del seu negoci Enterprise Services (ES) i la seva posterior fusió amb Computer Sciences Corporation (CSC), per crear DXC Technology, una companyia global de serveis d'IT més poderosa, versàtil i independent, posicionada per conduir als clients al llarg del seu recorregut cap a la transformació digital.

Fruit d'aquest mateix procés de segregació es produeix l'escissió de la subsidiària de HPE Hewlett Packard Customer Delivery Services (CDS), donant lloc a ÉS Field Delivery Spain (FDS) com a subsidiària del grup DXC.


La nostra posada al mercat

En FDS prestem serveis de primera qualitat per a les principals línies de negoci de DXC Technology des de les nostres seus de Barcelona, ​​Bilbao, Madrid, Santiago, Sevilla, València i Saragossa. Els nostres experts participen en projectes d'avantguarda tecnològica en les àrees de:

  • CRM / ERPa
  • Big Data & Business Intelligence
  • Enginyeria de Software
  • Mobilitat
  • Workplace Management
  • Hardware i xarxes
  • Seguretat Informàtica

Estructura d'ES Field Delivery Spain

Des d'un punt de vista societari FDS és una entitat legal autònoma, 100% propietat de DXC i englobada dins el holding d'empreses de DXC a Europa.

Operativament, FDS es configura com una plataforma de serveis per a les principals línies de negoci de DXC. La nostra missió és ser el proveïdor preferent per al desenvolupament i subministrament de serveis als clients de DXC.

Actualment formem FDS més de 750 professionals a Espanya, distribuïts pels nostres centres de treball i amb cobertura a tot el territori nacional.

També comptem amb presència a Anglaterra, Irlanda, Alemanya, Bèlgica, Holanda, França, Itàlia, Portugal i Luxemburg, amb 2.500 empleats en total. FDS aporta un avantatge competitiu al grup DXC, fonamentada en un elevat rendiment en la prestació de serveis, gràcies a les qualitats que ens distingeixen en la nostra posada al mercat:

  • Satisfacció del client (focus en la qualitat del servei).
  • Agilitat en el disseny i posada en marxa de solucions.
  • Eficiència en costos (estructures adequades a la prestació dels serveis, suportades per un sistema de control àgil i eficaç).

Telèfon:

Persona de contacte:

Edifici:  Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc C, P1-C01 al P1-C06)
(17003 Girona)

www.dxcfds.com
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty