Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Grandvoyage

GrandVoyage està format per un equip de professionals dinàmic, seriós i amb una dilatada experiència tant en el món de la touroperació com en la venda directa online.

A GrandVoyage som especialistes i només oferim les destinacions que operem directament. No revenem viatges d'altres majoristes. Això es tradueix en tres avantatges fonamentals:

Coneixem i controlem el que venem, personalitzem més i millor la vostra experiència i, a més, podem fer-ho al millor preu.

Internet ha transformat la manera de contractar un viatge per sempre i a GrandVoyage creiem que encara hi ha molt recorregut per millorar i agilitzar aquesta experiència. Coneixem la importància que té per a tu estalviar temps (alguns encara recorden les cues a les agències de viatge a peu de carrer dels dissabtes), accedir a tota la informació necessària per planificar el teu viatge amb tranquil·litat des del teu ordinador, tauleta o mòbil, en qualsevol lloc ia qualsevol hora però sense deixar de poder parlar amb una persona especialista en la destinació que t'acompanyi en tot el procés de decisió, contractació i gaudi del vostre viatge. Ningú vol tenir problemes al viatjar i encara que ens agradaria, no podem garantir-te que no sorgeixi cap imprevist. El que sí podem és assessorar bé, oferir-te el millor viatge al millor preu i garantir-te que tant aquí com a la destinació amb el nostre representant estarem per acompanyar-vos en el que faci falta.
Telèfon: 972183461

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·2·21a)
(17003 Girona)

admin@grandvoyage.com
www.grandvoyage.com