Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Inolve Newetch, SL

Fliwer és un producte innovador i tecnològic especialitzat en la cura del jardí. Es tracta d'un programador de reg intel·ligent que revolucionarà el sector de la jardineria i de l'agricultura.

Es tracta d'un sistema que funciona utilitzant la intel·ligència artificial i la robòtica.

Es pot utilitzar en tot tipus de terrenys tant d'interior com d'exterior: és vàlid per a testos -que estiguin situades tant dins com fora de la casa- i també per a jardins més o menys extensos.Elements de Fliwer

SensorLinkAccessorisControl
La balisa: és el sensor que va a demanar tota la informació del sòl del jardí. És l'element que es "planta" o es clava al terreny. Es necessita un sensor per cada zona diferent perquè cada espècie de planta pugui tractar-se com necessita.
El router: gràcies a ell totes les dades recollides pel sensor seran enviats per wifi o 3G.
es necessiten en el cas que tinguis diverses zones de jardí diferents que requereixen de cures diferents. Per exemple, una part amb gespa natural i una altra amb arbres o flors.
El controlador de vàlvules: és el component que activa el reg quan el sistema determina que és necessari. Hi ha dues versions: una, de 9v i una altra, de 24v.

Substituirà el controlador temporal antic i és compatible amb qualsevol sistema de reg i electrovàlvula.

Tots els dispositius que formen el sistema Fliwer es comuniquen entre ells mitjançant radiofreqüència, formant una xarxa intel·ligent (Smart Grid).
Avantatges i beneficis
¿Què diferencia Fliwer d’un altre tipus d’aparells per a la cura del jardí? Els avantatges que Fliwer aporta sobre altres dispositius són múltiples i el fan únic en el seu sector:
 • El teu jardí es mostrarà en tota la seva esplendor, perquè Fliwer li dóna tot el que necessita, ja sigui aigua o abonament.

 • Et permet controlar diferents espècies de plantes; de manera que ofereix una cura personalitzat segons el tipus de jardí i les zones que tinguis. La versatilitat és una de les seves senyes d’identitat: Fliwer està preparat tant per cuidar la teva terrassa o balcó com per a jardins.

 • Et permet estalviar fins a un 80% d’aigua, ja que per via satèl·lit el sistema detecta si plourà pròximament (i, per tant, no caldria regar) o no (i, per tant, ha de manar l’ordre perquè es activi el reg automàticament). L’estalvi d’aigua en un any és molt significatiu. Fent un càlcul estimat per a consums mitjans de jardins amb gespa, l’estalvi en funció de l’extensió del jardí seria:

 •           Per a un jardí de 50m2: 200 € d’estalvi.
            Per a un jardí de 100m2: 335 € d’estalvi.
            Per a un jardí de 200m2: 550 € d’estalvi.
            Per a un jardí de 500m2: 2.200 € d’estalvi.
            Per a un jardí de 1000m2: 3.500 € d’estalvi.

 • També facilita l’estalvi d’altres recursos com l’abonament: aquest punt és molt important perquè has de saber que cada vegada que es rega, l’abonament es drena i es malgasta. I no volem això, oi?

 • Aquests dispositius tenen una gran autonomia, ja que utilitzen un sistema de baix consum, en el qual es troben durant gairebé tot el temps excepte quan recullen dades de l’entorn mitjançant els sensors o realitzen alguna actuació sobre la planta com el reg. A més estan alimentats per bateries de liti d’alt rendiment que permeten una gran autonomia només havent-se de carregar un cop l’any.

 • Un altre dels grans beneficis de Fliwer és que es comunica amb tu des de qualsevol lloc del món. Així tindràs la tranquil·litat d’anar-te’n de viatge, tenir-lo instal·lat al jardí de la teva segona residència i saber que les teves plantes estaran perfectament cuidades.

 • Treballa amb Multidispositius. Pots comunicar-te amb el sistema des de qualsevol part del món, perquè Fliwer està disponible en tots els formats: accés des de l’ordinador, la tablet o el mòbil o smartphone.

 • No requereix de cap tipus de connexió, per tant, no té cables, no requereix instal·lació ni res, només cal ‘plantar-‘ on vulguis.


Telèfon:

Persona de contacte: Marc Capilla Manzano

Edifici:  Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta A - Despatx 2.1)
(17003 Girona)

ceo@fliwer.com
www.fliwer.com/