Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

La Secreta

La Secreta neix com a spin-off de Girona Secreta, la nostra plataforma que ens ha servit de laboratori.


Nascuda fa 4 anys, s'ha convertit en la principal comunitat d'oci a Girona amb més de 32.000 seguidors a les xarxes socials.


No som la típica agència.
Ens agrada fer nostre el teu projecte.
Des del primer minut, intentarem entendre la vostra manera de fer, els vostres objectius, i visualitzarem on volem arribar a ser. Amb tu.


La nostra manera de ser és la nostra manera de treballar.
Sempre t’aconsellarem amb els consells que ens agradaria rebre a nosaltres i buscarem la manera de seguir millorant els resultats.


ServeisEstratègia digital
Tots els negocis tenen clar què ofereixen però sovint necessiten un cop de mà per ordenar-ho tot i comunicar-ho eficientment als seus públics.
Des de LaSecreta establim estratègies transversals de comunicació per ajudar-te a obtenir l’impuls que et falta!

Desenvolupament web
El DNI digital del teu negoci, allò que farà que els teus potencials clients es converteixin en públic fidelitzat o busquin una alternativa. A partir d’un disseny personalitzat i adaptat a tots els dispositius i potenciant el posicionament als cercadors aconseguiras la pàgina web que sempre has volgut.

Disseny gràfic
El teu negoci és únic i la seva imatge ho ha de transmetre a simple vista. Treballem la presentació visual de la teva organització en tots els seus moments del procés per aconseguir que els seus valors estiguin alineats amb la seva imatge.

Social Media
Si gestionar les xarxes socials et suposa un mal de cap i ets conscient de que són una eina fonamental per impulsar el teu negoci deixa que ens n’ocupem. A partir d’una estratègia amb uns objectius establerts i un pla de continguts de qualitat ben definit treballarem per assolir les teves fites!

Creació de continguts
No tens temps per crear contingut per les teves xarxes socials? Tenir continguts de qualitat i visualment atractius és fonamental per aconseguir els objectius que et marquis. Sessions de fotos, vídeos… deixa’ns-ho a nosaltres!

Campanyes SEM i Social Ads
La publicitat a les xarxes socials és un valor a l’alça. Seleccionem les plataformes i formats ideals per arribar als teus públics, creem els anuncis que millor funcionaran amb la segmentació perfecta per assolir els teus objectius.Telèfon:

Persona de contacte: Carles Pintiado -

Edifici:  Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta B - Despatx 15)
(17003 Girona)

hola@somlasecreta.com
somlasecreta.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page