Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Piggydreams

A la plataforma social de Piggydreams convidem als usuaris a escriure els seus somnis com viatjar amb els amics o la seva parella a qualsevol part del món, aconseguir l'últim gadget tecnològic o saltar en paracaigudes.

Els oferim la possibilitat de compartir aquest somni amb els seus amics, familiars, coneguts i/o desconeguts amb interessos similars o fins i tot sumar-se a qualsevol dels somnis ja registrats en Piggydreams.

Fixen una data objectiu i estimen l'import que poden necessitar per fer realitat el seu somni. Els proposem que vagin estalviant petites quantitats de diners a la guardiola on-line d'Piggydreams fins a aconseguir l'import necessari per complir el seu somni. Un sistema segur, flexible i sense comissions: el Silent Saving.

Mentre estalvien els fem arribar ofertes dels nostres proveïdors ajustades al seu somni. Aquestes ofertes són personalitzades i negociables. I pel que fa trobin la millor oferta, el seu somni es farà realitat! La història de John i Helen, és el millor reflex que Piggydreams funciona.

Persona de contacte: Miquel Roig Cava

Edifici: Narcís Monturiol

c. Emili Grahit, 91 (Bloc B/P1-B04)
(17003 Girona)

mroig@piggydreams.com
www.piggydreams.com