Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Red Social Lideralia, SL

Desenvolupament d'aplicacions tecnològiques dirigides al mercat internacional.

Només treballem en el que ens apassiona. Projectes propis, en els quals sabem que el retorn no només serà econòmic, sinó que aporten valor a la societat. Crear llocs on l'experiència és una cosa única per a l'usuari és el nostre repte, i aconseguir-ho, la nostra única opció.

Poder dir que tots els inversors se senten orgullosos de pertànyer a aquest grup, és la millor forma de parlar del nostre treball i de com vam desenvolupar un projecte.

Mirant molt de prop la qualitat, un lema ens ha acompanyat des del primer dia. Estem disposats a assumir qualsevol risc que impliqui tenir un producte millor. Estem orgullosos dels nostres treballs, que al seu torn, són part també del petit inversor.

AlifeMy LifeHospitalk
Alife és un web de característiques 2.0 tipus xarxa social, amb una missió molt clara: Ajudar a transformar el buit que deixa la mort en històries que omplen de vida.


Mylife serveix per compartir fotografies, enllaços, records i comentaris, però només en els cercles que triï l’usuari. En un moment el que sembla que tot és públic i que tenim una excés de fotografies i continguts als nostres dispositius, Mylife ens permet destacar els moments més especials i compartir-los amb qui nosaltres decidim de forma privada. El target és molt ampli: tothom pot utilitzar aquesta xarxa. A més, és molt intuïtiva i els continguts s’ordenen de forma cronològica.Comunitat web en la qual podem valorar serveis hospitalaris i centres de salut basats en les experiències de tots els seus usuaris. Redactar opinions i crítiques a diferents serveis o empreses relacionades amb la salut. Hospitalk neix per poder proporcionar informació rellevant i d’interès als visitants que busquen diferents opcions o possibilitats, de solucionar un problema basant-se en l’experiència real d’altres usuaris i en la seva valoració.
Hospitalk compta amb una base de dades en constant creixement sobre tots els serveis relacionats amb aquest sector. Pretén aportar claredat sobre les coses que veritablement ens importen, com ho són els temes de salut. Resoldre preguntes com … ¿obri algun especialista o centre mèdic que li haiga pogut resoldre aquest problema de salut a altres persones?, només jo, tinc la sensació que el servei, que dóna aquest hospital no és bo? ¿Hi ha potser un altre millor?
Busquem la veritat, la solució i la millora de coses que diàriament ens preocupen. No sempre tenim algú a prop que ens pugui recomanar un especialista o a un centre mèdic, que solucioni el nostre problema.
Basat en l’experiència real d’altres persones, esperem poder portar solucions a un públic que veritablement les necessita.