Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

S4B, Sinergies, SL

Synergies for Business (S4B), és una empresa que neix de l'experiència de més de 18 anys dels seus promotors al desenvolupant i la promoció de negocis relacionats principalment en l'àmbit de l'energia, el medi ambient, i la innovació tecnològica en el àmbit nacional i europeu.
 
S4B posa a l'abast dels seus partners i/o clients solucions eficients en l'àmbit del finançament la internacionalització i la promoció de projectes aportant a més, solucions tècniques i d'innovació tecnològica.

En S4B ens esforcem per conèixer i entendre el negoci i les necessitats de cadascun dels nostres clients, per tal de lliurar solucions personalitzades i ajudar a resoldre fins i tot les qüestions més significatives, creant un avantatge competitiu durador.

En S4B trobarà el lloc adequat, sempre que necessiti enfrontar-se a qüestions complicades que requereixen una combinació extraordinària d'experiència tècnica, financera i industrial.

El nostre equip de partners i professionals ajuden a tot tipus d'empreses industrials, en temes de consultoria corporativa, financera i legal.

Entre d'altres els nostres serveis són:
FINANÇAMENT DE PROJECTES
Ens relacionem directament o indirectament amb capital privat, (inversors i fons de capital) disposats a finançar els nostres projectes o els projectes dels nostres clients.
INTERNACIONALITZACIÓ
Mitjançant aliances estratègiques posem en relació als nostres clients amb els seus objectius internacionals, principalment a Llatinoamèrica, Àfrica i Àsia.
INNOVACIÓ TECNOLÒGICA
Acompanyem als nostres clients en el desenvolupament de projectes d’innovació aportant solucions tècniques, relació amb partners o socis de projecte i accés al finançament.
SERVEIS TÈCNICS I D'ENGINYERIA
Mitjançant enginyeria pròpia tenim la capacitat de conceptualitzar, dimensionar dissenyar i implantar projectes en l’àmbit de l’energia i el medi ambient
Telèfon:

Persona de contacte: Xavier Sors i Borés

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A- Despatx A·1·14a)
(17003 Girona)

xsors@s4b.cat
www.s4b.cat/