Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Sixtemia Mobile Studio SL

Sixtemia és un estudi especialitzat en desenvolupar aplicacions mòbils (Apps) natives per a dispositius iOS (iPhone / iPad) i Android (Smartphones / Tablets). A Sixtemia tenim clar que els nostres trets diferencials són l'alta qualitat i nivell d'acabat reflectits en tots els projectes en els quals hem treballat. Hem acumulat experiència (des de 2008) en el sector de la mobilitat, on hem ajudat als nostres clients a obrir el seu canal de comunicació mòbil.

DISSENY DE L’ESTRATÈGIA MÒBI
Cal conèixer i analitzar qui seran els teus usuaris mòbils i com es visualitzarà la teva marca al mòbil, per això és important dissenyar una bona estratègia de mobilitat per obtenir uns bons resultats en la implantació del canal mòbil.
INTERFÍCIE D’USUARI MÒBIL I EL DISSENY D’INTERACCIÓ
Considerem que tant important és el contingut com la manera d’accedir-hi i visualitzar-lo.
Un usuari mòbil espera poder accedir amb facilitat i ràpidament al teu contingut, per fer-ho, dissenyarem el millor procés d’interacció (UX) per a la teva app. La imatge gràfica (UI) de l’aplicació és el primer reclam per fidelitzar els teus usuaris, el nostre equip està preparat per crear-la amb la millor qualitat.
DESENVOLUPAMENT D’APPS MÒBILS
Desenvolupem Apps mòbils natives per iOS i Android.
El nostre equip de desenvolupament està altament preparat per a desenvolupar el teu projecte seguint els estàndards de qualitat necessaris per crear Apps d’èxit per a Smartphones i/o Tablets. L’experiència i el coneixement de la tecnologia són les virtuts principals que reflectim a cada projecte.
SISTEMA DE GESTIÓ DE CONTINGUTS
Sabem que és important que l’actualització de continguts de les Apps sigui fàcil i ràpida.
Tenim experiència en dissenyar gestors web de continguts (CMS) que faciliten l’actualització de les dades de l’aplicació, assegurant així que l’autogestió de continguts de les diferents seccions de l’aplicació sigui còmode i ràpida per part del client.
DESENVOLUPAMENT D’APPS B2B PER EMPRESES
Dissenyem Apps B2B adaptades al 100% als processos de la teva empresa.
Les Apps B2B serveixen per optimitzar processos interns de les empreses gràcies als avantatges que ofereix la mobilitat. El nostre equip ha participat en el desenvolupament de múltiples aplicacions destinades a desplegar la mobilitat en els departaments comercials, gerència o producció dels nostres clients. Aquestes Apps es distribueixen internament a l’empresa, de manera que no estan publicades a les botigues App Store o Google Play.
PUBLICACIÓ I MANTENIMENT D’APPS
Gestionem, publiquem i mantenim les teves Apps als mercats mòbils.
La nostra experiència en publicar Apps a l’App Store i Google Play ens permet oferir un servei molt eficient alhora de donar visibilitat a les teves Apps. Tant important és publicar una App com mantenir-la actualitzada per als nous sistemes operatius o nous dispositius. Amb Sixtemia els nostres clients sempre tenen les seves apps adaptades a les noves tecnologies del mercat.
INTEGRACIÓ AMB EL TEU GESTOR DE CONTINGUTS
Integrem les Apps en els sistemes de gestió de dades dels nostres clients.
Obrir el canal mòbil no ha de significar més feina a l’hora de gestionar-ne els continguts, som especialistes en dissenyar l’estratègia necessària per aprofitar els gestors de continguts de les webs dels nostres clients per tal de nodrir de contingut les seves Apps
POSICIONAMENT ASO I PROMOCIÓ D’APPS
T’ajudem a promocionar i posicionar la teva App amb l’objectiu d’aconseguir un alt volum de descàrregues.
Definir una bona estratègia de posicionament dins les diferents botigues d’Apps i realitzar una bona campanya de promoció és clau per aconseguir l’èxit i la notorietat de l’aplicació desenvolupada. Tant important és desenvolupar una App de qualitat com destinar recursos a la seva promoció. Per fer el seguiment del cicle de vida de les Apps oferim un servei d’estadístiques que ens permet realitzar anàlisis d’ús de les Apps, element clau per calcular el ROI.
Telèfon/s: 972580418

Persona de contacte: Josep Mª Teixidor Boadas

Edifici: Centre d' Empreses - Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, nº 11 (Ala B-Despatx B·1·02, B·1·03, B·1·04 i B·1·05)
(17003 Girona)

info@sixtemia.com
www.sixtemia.com