972 18 34 00

Som Energia, SCCL


Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les seves activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estan compromesos a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable.

A Som Energia produeixen i comercialitzen energia de fonts 100% renovables.

Producció:
Produeixen energia elèctrica en instal·lacions de generació a partir de fonts renovables (sol, vent, biogàs, biomassa, etc.), finançades amb aportacions econòmiques voluntàries dels socis.

Transport Distribució
Transport i distribució: La xarxa de transport (Alta tensió, propietat de REE) i de la xarxa de distribució (Baixa tensió, propietat de les empreses distribuïdores) formen part del mercat elèctric regulat on no hi actua la cooperativa.

Comercialització
Comercialització d’electricitat verda: Gestionen, compren i facturen l’electricitat que usen els socis i sòcies que han volgut contractar-nos com a comercialitzadora d’electricitat verda, segons els certificats de garantia d’origen (CNMC). Socis particulars i empreses poden contractar la llum amb Som Energia sense haver de fer canvis tècnics a la instal·lació.

Telèfon/s: 872.202.550 - 900.103.605

Persona de contacte:

Edifici: Centa

C/ Pic de Peguera, nº 9
(17003 Girona)

info@somenergia.coop
www.somenergia.coop

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty