Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Som Energia, SCCL


Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les seves activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estan compromesos a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable.

A Som Energia produeixen i comercialitzen energia de fonts 100% renovables.

Producció:
Produeixen energia elèctrica en instal·lacions de generació a partir de fonts renovables (sol, vent, biogàs, biomassa, etc.), finançades amb aportacions econòmiques voluntàries dels socis.

Transport Distribució
Transport i distribució: La xarxa de transport (Alta tensió, propietat de REE) i de la xarxa de distribució (Baixa tensió, propietat de les empreses distribuïdores) formen part del mercat elèctric regulat on no hi actua la cooperativa.

Comercialització
Comercialització d’electricitat verda: Gestionen, compren i facturen l’electricitat que usen els socis i sòcies que han volgut contractar-nos com a comercialitzadora d’electricitat verda, segons els certificats de garantia d’origen (CNMC). Socis particulars i empreses poden contractar la llum amb Som Energia sense haver de fer canvis tècnics a la instal·lació.

Telèfon/s: 872.202.550 - 900.103.605

Persona de contacte:

Edifici: Centa

C/ Pic de Peguera, nº 9
(17003 Girona)

info@somenergia.coop
www.somenergia.coop

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page