Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Tradingmotion

Des de 2002, TradingMotion ha ofert sistemes de trading de diferents desenvolupadors a inversors, començant el servei en el broker líder a Futurs d'Espanya - Interdin.com. Després d'anys de perfeccionar la tecnologia d'execució, expansió del nombre de sistemes, i creació de millors eines per a la seva anàlisi, el proper pas en la nostra evolució és posar-la a disposició de més inversors a través d'acords amb brokers líders de tot el món.

A qui va dirigit?


Inversors particulars
Molts inversors particulars coneixen els beneficis del trading però els costa implementar un pla consistent, o aprendre les particularitats de desenes de mercats de futurs de tot el món. Amb la plataforma de TradingMotion, no es necessita ser un trader experimentat. S’accedeix a algoritmes sofisticats i es proveeixen les eines per analitzar i monitoritzar el rendiment dels centenars de sistemes automatitzats segons el nivell desitjat de capital i la gana de risc. Simplement obri un compte amb un dels brokers connectats a la nostra plataforma (o iniciï la sessió al compte existent) i comenci a operar a través de sistemes automatitzats.

Gestors de carteres
Si és un gestor d’inversions, TradingMotion suporta l’operativa en blocs de comptes per als seus clients, permetent-assignar capital en els nostres sistemes automatitzats, seleccionar una cartera de sistemes, o carregar el seu propi sistema en la nostra plataforma per la seva operativa exclusiva – donant-li informació en temps real del seu rendiment. Deixeu-nos l’execució i Enfóquese en anàlisi i desenvolupament del negoci. Contacte per a solucions personalitzades segons les seves necessitats.

Brokers i Institucions
Hem treballat amb desenes de brokers i bancs al llarg dels anys els que necessiten productes per expandir el seu negoci amb els seus clients. TradingMotion proveeix aquest producte mitjançant la nostra plataforma de trading automatitzat basada en un servidor disponible a través d’un API amb la seva connexió FIX existent o plataforma de trading. Podem carregar la plataforma al seu lloc web o pot contactar-nos per crear una versió de marca blanca. Els seus clients obtenen control total per activar i aturar els sistemes en els seus comptes via la vostra web. Contacti’ns per a més informació sobre com pot ser la integració i els beneficis que aporta.

Desenvolupadors de Sistemes
Si és un desenvolupador de sistemes de trading, podem oferir els seus sistemes a inversors en diferents brokers en diversos països. Deixeu-nos a càrrec de les molèsties i costos d’execució, el càlcul de rendiment i la seva exposició, i el maneig de les llicències i els pagaments. Vostè decideix un preu per llicenciar els seus sistemes a clients, i vegi quants seguidors i vendes ha fet en temps real mitjançant el Portal de Desenvolupadors. Contacti’ns per començar.Telèfon/s: 972183427

Persona de contacte: Victor Martin Garcia

Edifici: Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A Despatx A1-12b)
(17003 Girona)

victor@tradingmotion.com
www.tradingmotion.com