Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Travelitza

Travelitza ha estat creat per satisfer la creixent demanda de vacances fetes a mida, per part del viatger independent cap a destinacions de vacances en general i en particular cap a Espanya, Andorra, Illes Canàries, Balears, capitals europees, Turquia i països orientals.

El concepte de Travelitza és el d'un portal de reserves d'una usabilitat extraordinària que permet al viatger modern dissenyar les seves pròpies vacances, seleccionant a la seva voluntat hotels a ciutats, platges, ski, trasllats aeroport-hotel, excursions, serveis de guies, etc ... i combinar-los com vulgui. Sempre als millors preus del mercat i usant sempre la més avançada i moderna tecnologia de turisme en línia.

El nostre portal serà un desafiament a la seva creativitat. La nostra intenció és proveir amb les eines necessàries perquè un. dissenyi i planifiqui les seves vacances o dies lliures a la seva mida, perquè un. coneix les seves necessitats millor que ningú, i és a més el més brillant dels dissenyadors.

Però per descomptat podrà comptar amb nosaltres per ajudar-lo, els nostres equips a les destinacions de vacances, com Espanya i Turquia, entre d'altres, han de resoldre qualsevol problema que se li presenti en el moment de la reserva o durant la seva estada.

L'equip de Travelitza està preparat per prestar-li els millors i més professionals serveis, esperem tenir l'ocasió de conèixer-lo personalment i convertir-nos en els seus companys de viatge, en els seus amics.

Aquest tret és precisament el que diferencia Travelitza de la resta de portals de reserves turístiques, tants i tan impersonals.
Telèfon: 972969241

Persona de contacte: Albert Ferran

Edifici:  Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc B, P1-B07)
(17003 Girona)

info@travelitza.com