Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Umami Multimedia, SLU

Umami (en japonès: うま味) és un dels cinc gusts bàsics que reconeixen els receptors especialitzats de la llengua humana, a més del dolç, salat, amarg i àcid. És una paraula japonesa que significa «saborós». El gust umami va ser identificat pel químic japonès Kikunae Ikeda a l'any 1908 però no seria acceptat com a gust bàsic fins als anys 80. Els glutamats i altres substàncies que normalment es troben en les carns, formatges, i certes verdures, o altres proteïnes en forma lliure estimulen receptors específics en la llengua, resultant-ne el gust umami.

Umami és un estudi de producció audiovisual especialitzat en continguts culturals i gastronòmics.

Desde el 2003 treballem per a clients de renom dins l'àmbit de la gastronomia com Oriol Balaguer, Fundació Alícia, Gorgonzola, Mugaritz i el Celler de Can Roca.

La nostra estructura de networking formada per profesionals freelance amb molta experiència en el sector, ens permet crear projectes de diversa condició.Desde el documental o el vídeo corporatiu fins a l'animació, el vídeo experimental i les instal.lacions interactives, els nostres productes estan basats sempre en la creativitat i la qualitat.

Telèfon/s: 972183382

Persona de contacte: Joan Gurí Florensa

Edifici: Centre d'Empreses-Giroemprèn

c. Pic de Peguera, 11 (Ala A - Despatx A·1·16a)
(17003 Girona)

hello@umamivideo.com
www.umamivideo.com

Reel_2016 from UMAMI Video on Vimeo.