Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

World University Service of the Mediterranean

World University Service (WUS) és una associació compromesa amb el dret a l´educació, declarat com a dret humà, que parteix de la base de la llibertat acadèmica i l´autonomía de la universitat. WUS, presidit per WUS Canadà, ha creat una àmplia federació amb comitès independents en més de quaranta països, i té un estatus consultatiu a les Nacions Unides i UNESCO.

WUS- Internacional va ser fundada a Suïssa en 1920, per iniciativa de la Federació Mundial d´Estudiants Cristians (WSCF) . Aquesta és una de les organitzacions més antigues en l´àmbit educatiu.

Actualment, la xarxa de World University Service-Internacional està formada per membres de referència amb representació als següenes països:  • A Europa: Àustria, Bòsnia i Herzegovina, França, Alemanya, Anglaterra i Romania

  • A América: Brasil, Canadà, Costa Rica, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Puerto Rico i Uruguai

  • A Africa: Eritrea, Lesoto, Nigèria, Ruanda, Swazilàndia i Zàmbia

  • A Àsia: Índia, Indonèsia, Nepal, Sri Lanka, Pakistan, Les Filipines, Corea del Sur i Vietnam

World University Service Mediterranean (WUS MED) va ser fundada com a Associació a Girona (Catalunya, Espanya) el 2010, amb l´objectiu de promoure l´educació superior, especialment, a la zona del Mediterrani, inclosos els països del mar Mediterrani i els seus voltants.

Telèfon: +34 972 41 9683

Persona de contacte: Denisa Gibovic

Edifici:  Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc A, P1-A15)
(17003 Girona)

info@wusmed.org
www.wusmed.org