Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Yolandaeb Marketing & Photography

En YolandaEB Marketing & Photography, ens hem especialitzat en Màrqueting de Proximitat i comptem amb totes les eines perfectes per aconseguir POTENCIAR EL TEU NEGOCI.


Optimitzarem al màxim tots els recursos dels quals disposem per obtenir el màxim rendiment i benefici.


Amb aquesta filosofia, hem estat treballant per aconseguir “Tancar el cercle“, de tal manera, que una empresa que es posi a les nostres mans, comptaria amb els serveis suficients per treure el màxim rendiment.QUINS SERVEIS TROBARÀS EN YOLANDAEB MARKETING & PHOTOGRAPHY?


COMMUNITY MANAGER

Quan parlem de Community Manager, estem parlant de la persona que s’encarrega de crear i gestionar les xarxes socials.


A Yolandaeb Marketing & Photography, portem anys creant, gestionant i potenciant els perfils de tots els nostres clients, aconseguint resultats molt positius i demostrables.


Abans de començar a treballar, realitzarem un estudi de la teva empresa, per definir el TARGET objectiu del teu negoci i definir amb quines de les principals Xarxes Socials treballarem.

.

FOTOGRAFIA PROFESSIONAL

Presentar el teu negoci al món amb unes fotos de qualitat, faran que la gent “necessiti” conèixer-ho i això és l’interessant.


Una bona foto, una òptima edició i una posterior personalització de la imatge, et donaran un valor afegit imprescindible per créixer.


En contractar els serveis, pots triar tu que és el que vols ressaltar del teu negoci o bé, pots deixar-nos que nosaltres busquem els punts clau del teu negoci, d’aquests racons amb encant, ressaltem el producte, captem mirades i somriures del personal i exaltem l’especial que és el teu negoci.


Aquestes imatges et serviran per professionalitzar la teva pàgina web, les teves xarxes socials, les teves *flyers, targetes de visita, propaganda ….Pregunta’ns tarifes!

MANTENIMENT BLOG I NEWSLETTER

Està demostrat que la Newsletter o Butlletí de Notícies, és una de les eines del Màrqueting que més resultats dóna, tenint un dels factors de conversió més alts.


Però aconseguir a un públic interessat en les teves notícies i, una vegada aconseguit aquest públic, aconseguir entretenir-ho i mantenir-ho interessat sempre, és una tasca molt dura i complicada.


Llavors, aquí apareixem Yolandaeb Marketing & Photography


COM FUNCIONA AIXÒ DEL BLOG I LA NEWSLETTER?
Amb el Manteniment del Blog el que farem serà crear, redactar, dissenyar periòdicament articles relacionats amb el teu negoci.


Sobre que podem escriure:

  • Novetats

  • Promocionis

  • Consells

  • Anècdotes

  • Cultura general …

I una vegada ho tinguem, ens posem a la feina per promocionar-ho: Ho publicitarem en web, xarxes socials i Newsletter.


COM CREEM LA NEWSLETTER?
Mitjançant un programa professional per a enviament massiu de correus, dissenyarem una plantilla d’acord amb la imatge de la teva empresa.


Periòdicament (tu decideixes si setmanal, quinzenal o mensual) confeccionarem i redissenyarem concorde a les notícies que hàgim de compartir amb la llista de clients.


I ja està!!!


Per a nosaltres, est és un dels serveis que creen més fidelització.


IMATGE CORPORATIVA

Quan parlem de grans marques, ens vénen al capdavant logos, eslògans, imatges… úniques de cadascun.


Això s’aconsegueix gràcies a una bona IMATGE CORPORATIVA.


QUÈ ÉS LA IMATGE CORPORATIVA?


Doncs tot el que et defineix com a empresa. Tot el relacionat amb el teu negoci:

  • Nom i Logo

  • Targetes de visita

  • Flyers de promoció

  • Cartells d’esdeveniments

  • Cartes de menú …

T’ajudaran al fet que facis “Branding” o marca.


Però, tornem a repetir, no tot val!!! Així que si necessites ajuda, podem ajudar-te a crear, dissenyar i lliurar-te el producte llest per oferir als teus clients.


Només posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns que necessitesTelèfon: +34 691 239 725

Persona de contacte: Yolanda

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·1·12c)
(17003 Girona)

Contacte
www.yolandaeb.com