Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

El ParcUdG convoca els usuaris a una trobada net-lunch

Publicat per: General 04 Jun 2015 Comentaris: 0

El ParcUdG ha convocat els usuaris, empreses i professionals, del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona a una trobada net-lunch pel pròxim dijous 11 de juny. La trobada tindrà lloc a dos quarts de dues del migdia a l’Auditori del Centre d’Empreses. L’objectiu de la direcció del ParcUdG és promoure l’intercanvi d’experiències i coneixements entre els usuaris del parc i empreses i institucions del nostre entorn que també han estat convocades a l’esdeveniment.

L’acte l’obriran tres empreses ubicades al ParcUdG que disposaran de dos minuts per explicar quin és el seu core business. Les empreses en qüestió són DronVisualN-Tropia i Ideaded. La primera companyia està especialitzada en la utilització de DRONs per filmar vídeos publicitaris des de l’aire o per fer inspeccions i manteniments. És la primera firma de Girona registrada com a operadora autoritzada en la utilització d’aquests aparells. Tindrem una mostra de diferents models d’equips durant l’esdeveniment. N-Tropia és una empresa enfocada a l’assessorament tecnològic, desenvolupament i distribució de programari, així com en la recerca de solucions innovadores per alinear el negoci, la tecnologia I les noves demandes del mercat. Finalment Ideaded treballa en processos de millora continua, l’enginyeria, la reenginyeria i l’organització per tal que els seus clients assoleixin la màxima eficiència.

Després d’aquestes breus intervencions se servirà un bufet per oferir la possibilitat a  les empreses que conversin en un ambient distès. Al net-lunch del ParcUdG han estat convidades les principals associacions empresarials de l’àmbit gironí i representants del món inversor i business angels de la demarcació. També han estat convidats representants del sector financer gironí, els quals tenen obertes línies de finançament per a empresaris i per a emprenedors. Finalment, s’espera la presència de directius dels principals mitjans de comunicació de les comarques de Girona, així com membres de les institucions i patrons del ParcUdG que treballen en l’àrea de foment i emprenedoria.

Les inscripcions es clouen aquest dimarts 9 de juny. Tothom que hi estigui interessat pot apuntar-s’hi a la recepció del Centre d’Empreses, Giroemprèn  o bé enviant un correu electrònic a unigiparc@parcudg.com.El preu de la inscripció és de 7€. La inscripció es pot abonar a la recepció del mateix edifici o bé fent una transferència al número de compte ES50 2100 0002 50 0201537325 fent referència a l’esdeveniment i identificant la vostra empresa.

Publicacions relacionades