972 18 34 00

Restaurants

El Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona disposa de dos restaurants que donen servei a les empreses, treballadors i qualsevol usuari del Parc oferint una amplia oferta gastronòmica. Els dos espais disposen d'un menú diari variat de dilluns a divendres.

Ictineu

L'ICTINEU Bar és un restaurant de cuina casolana, varietat de menú diari amb productes de temporada, la cuina adaptada al gust del client. El restaurant ofereix també una varietat de postres i pastissos de pròpia creació. Ofereix també el servei de Coffe Break.

El Restaurant amb un disseny molt acurat, acollidor, molt lluminós, i amb una fantàstica terrassa, està situat a la planta 1 de l'Ala B de l'Edifici Centre Empreses-Giroemprèn.

Horari: de 8.00h a 18.00h
Telèfon de contacte: 972 183479
Correu electrònic: info@ictineucafe.com
Pàgina web: ICTINEUParc Cafè

El Parc Cafè i Parc Cafè Càtering ofereix un producte fresc, és un Restaurant, una Cafeteria, una zona Lounge, un lloc on descansar, menjar, desconnectar, un fòrum de trobada, una oficina informal on fer les vostres reunions...
Parc Cafè i Parc Cafè Càtering organitza events per a empreses i particulars i dóna un valor afegit organitzant coffee breaks dins un ampli catàleg per a totes les butxaques, dinars de grup, cocktails i sopars segons petició.
Situat just al costat de l'auditori de l'edifici Jaume Casademont, Parc Cafè pot donar el toc de qualitat i imatge que tota empresa busca per els seus events.

Telèfon de contacte: 972183205
Correu electrònic: info@parccafe.com


Ictineu

Ictineu Bar Restaurant Ictineu Bar Restaurant

El Parc Cafè

Parc Cafè Parc Cafè
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty