972 18 34 00

Auditoris

El Parc de Recerca i Innovació de Girona posa a la vostra disposició un total de 3 auditoris que proporcionen totes les condicions per a la celebració de tot tipus d'activitats i actes. Les instal·lacions estan dissenyades per acollir conferències, fòrums, exposicions, presentacions, jornades, entre d'altres. 

Es pot escollir l'espai que més us convingui segons el volum d'assistents (de 60 a 160) i també segons la tipologia d'acte. A més, es pot disposat d'una zona d'exposició, una zona per a càterings, coffee break, etc. 

Les distribucions dels espais són diferents en cada cas. Hi ha auditoris en forma d'amfiteatre i d'altres en forma de teatre.Reserva el teu Auditori

Centre d'Empreses

Auditori - 60 persones
Descripció: Sala de 100m2 amb capacitat per a 60 persones. Està dotada de megafonia dos micròfons de sobretaula, un micròfon de solapa i un de mà), pantalla i canó de projecció.
Està situada a la planta baixa, a l'accés principal de l'edifici.
Capacitat: 60 persones
Instal·lacions: Pantalla, megafonia, canó de projecció i ordinador portàtil.

Jaume Casademont

Auditori - 121 persones

Descripció: Sala de 120m2 amb capacitat per a 121 persones. Està dotada de butaques amb reposa braços i cabina de traducció per a dues persones, megafonia (quatre micròfons de sobretaula, un micròfon de solapa i un de mà), pantalla i canó de projecció.
Està situada a la planta baixa, a l'accés principal de l'edifici.
Capacitat: 121 persones
Instal·lacions: Pantalla, canó de projecció i ordinador portàtil.

Manel Xifra Boada

Auditori - 145 persones
Descripció: Sala de 140 m2 situada al bloc B de l'edifici, amb una capacitat per a 145 persones. Està equipada amb butaques sense reposa braços, tribuna inamovible amb capacitat màxima per a cinc persones, pantalla, canó de projecció, quatre micròfons de sobretaula, un micròfon de solapa i un de mà.
Capacitat: 145 persones.
Instal·lacions: Pantalla, canó de projecció i ordinador portàtil.
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty