972 18 34 00

Usuaris

L'ecosistema del Parc de Recerca i Innovació està format per més de 140 agents que agrupa a empreses, grups de recerca, institucions, entitats de serveis i unitats i centres de recerca tecnològica. Tots aquests usuaris dediquen la seva activitat des del sector de les TIC, el biotecnològic, l'industrial, l'energètic, el molecular, dels serveis, entre d'altres. Són un ampli ventall on trobar solucions per a la teva empresa o per a socis col·laboratius.

En total hi ha un centenar d'empreses, una vintena de grups de recerca, una vintena d'institucions i entitats de serveis i una desena d'unitats i centres de recerca i tecnologia. Tots aquests usuaris del ParcUdG estan ubicats en els diferents edificis de les instal·lacions del Parc.

Al Parc de Recerca i Innovació hi ha més d'un centenar d'empreses establertes, ja consolidades, en les quals la R+D, el coneixement i la innovació repercuteixen en la seva competitivitat.


Veure empreses

Empreses de recent creació, majoritàriament sorgides del sector investigador públic, basades en el coneixement i en procés de desenvolupament, les anomenades spin-offs i start-ups.


Veure empreses

Diferents Centres Tecnològics, d'Innovació i de R+D, amb personalitat jurídica pròpia estan instal·lats al Parc Científic i Tecnològic de Girona.Veure unitats i centres I+D

Grups i Centres de Recerca de la Universitat de Girona que aporten una alta capacitat i potencial de transferència de coneixement.


Veure grups de recerca

Institucions públiques i privades relacionades amb la investigació i el coneixement i el desenvolupament social, econòmic i tecnològic.


Veure institucions i entitats

Al Parc de Recerca i Innovació hi ha instal·lades diverses Institucions i Entitats de Serveis relacionats amb la innovació, la R+D i la tecnologia.


Veure entitats R+D
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty