Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Emprenedoria – start-ups

2a convocatòria BStartup Health
PROGRAMA BStartup Health

CONVOCATÒRIA 2a convocatòria BStartup Health

>DESCRIPCIÓ Centrat en donar suport a companyies del sector de la salut amb alt potencial de creixement i models de negoci escalables i innovadors

PREMI La 2a edició de BStartup Health ofereix inversió en 3 startups del sector salut per un import de 100.000 € a canvi d’un percentatge d’equity. A les startups participades, BStartup els ofereix mentoring de la mà del comitè científic amb:
  • Assessorament de negoci a nivell estratègic.

  • Definició del full de ruta.

  • Assessorament en l’estratègia de fundraising.

  • Introducció a alguns dels inversors més rellevants per al seu estadi i activitat.

  • Elaboració dels documents necessaris per a preparar una ronda d’inversió: business plan, investor’s deck i one page summary.


TERMINI 30/09/2019
Premi aGOe a l´Emprenedoria i Creativitat
L’objectiu d’aquest 1er Premi aGOe a l’Emprenedoria i a la Creativitat, organitzat per l’Associació Gironina d’Orientació Empresarial, és reconèixer amb caràcter genèric al millor projecte d’empresa que resulti de les idees presentades a concurs.

Seran admesos projectes encara que no estiguin materialitzats com a empreses o altres entitats i també els ja constituïts com a empreses, autònoms, o altres entitats, sempre que la data de constitució de l’empresa o entitat sigui posterior al 30/06/2018.

S'estableix un sol premi guanyador, i si fora el cas, dos accèssits.
El projecte guanyador serà premiat amb una aportació econòmica de 500 €, un guardó i el suport tècnic d’aGOe durant 12 mesos.

Termini: 30/09/2019
Erasmus for Young entrepeneurs
PROGRAMA Erasmus for Young entrepeneurs

CONVOCATÒRIA Erasmus per a Joves Emprenedors

DESCRIPCIÓ L'Erasmus per a Joves Emprenedors és un programa d'intercanvis que ofereix a emprenedors novells i persones que volen crear una empresa l'oportunitat d'aprendre d'empresaris experimentats que dirigeixen petites empreses en altres països participants