Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Glam Software

A GLAM-SOFTWARE sempre hem cregut en la petita i mitjana empresa. Som coneixedors de les seves necessitats i de la realitat del seu dia a dia, i per això des de fa més de 10 anys estem especialitzats en el desenvolupament de software de gestió empresarial pensat i dissenyat específicament per a la PIME.

Això, entre d'altres coses, significa que centrem els nostres esforços en desenvolupar un software modern, molts complert a nivell funcional i alhora molt fàcil d'utilitzar, en garantir que la seva posada en funcionament sigui immediata, que cobreixi totes les seves necessitats i, sobretot, que sigui adaptable a la realitat específica de cada empresa de forma fàcil i ràpida.

I tot això, amb un clar compromís tant en vers la qualitat del nostra producte i la seva millora continua, com amb el tracte amb els nostres clients, que per sobre de tot és proper i directa.

GLAM SOFTWARE. El nostre compromís, el teu control.

PRODUCCIÓ INDUSTRIALCOMERCIALSERVEI A EMPRESESCOMERÇ
Producció industrial és la solució dirigida a empreses que realitzin i hagin de gestionar i controlar el procés de producció, fabricació o muntatge de productes.

Aspectes com la planificació de la producció en cartera, la gestió i el seguiment de projectes i ordres de fabricació, la gestió documental associada a aquests projectes i ordres de fabricació, la traçabilitat, les previsions d'estoc i el seu control en centres i tallers auxiliars (interns o externs), o el control de costos, queden resolts i plenament integrats en l'aplicació.

A més, el Glam ERP permet treballar tant amb els escandalls clàssics, com amb escandalls formulats, fet que augmenta significativament la seva potència de gestió i l'automatització del procés.

Cal destacar també que la solució de producció és adaptable a la realitat productiva de cada empresa, per diferent i singular que sigui.

Finalment, aquesta solució està 100% integrada amb els diferents mòduls del Glam ERP, de manera que la solució li permet gestionar la globalitat de la seva empresa des d'una única aplicació.
Comercial majorista és la solució dirigida a aquelles empreses que es dediquen a la compra-venda de productes, ja sigui de forma directa o bé amb un procés intermig de transformació.

El Glam ERP li permet controlar tots aquells aspectes que resulten clau per a aquest tipus de negoci des d'una única aplicació. En aquest sentit, aspectes com la gestió de clients i de les oportunitats comercials (CRM), o la realitzaciód e campanyes de màrqueting aporten, indubtablement, un important valor afegit.

No obstant, hi ha altres qüestions a les que sovint no se'ls dóna tanta importància i que també són vitals per poder treure el màxim rendiment al seu negoci. A continuació se'n destaquen algunes de les principals:

  • L'estructuració dels articles en arbre, sense límits de subfamílies, juntament amb la possibilitat d'aplicar criteris d'herència, facilita enormement la seva gestió i el manteniment de la base de dades, aspecte essencial per a tota empresa de caire comercial.

  • La possibilitat d'atorgar propietats als articles i de cerar articles tipus kit, aporta versatilitat i agilitat a l'aplicació.

  • Control d'estoc i previsión per a múltiples magatzems.

  • Complet sistema de tarificació, que permet generar tarifes complementant les funcionalitats tarifàries a nivell de família, article i client.

  • Control de comandes i d'estat de lliurament.

  • Gestió documental integrada per als principals registres de l'aplicació: articles, clients, proveïdors, documents de compra i venda, tasques del CRM, etc.

  • Traçabilitat.

  • Gestió a nivell nacional, intracomunitària i exportació/importació.
Servei a empreses és la solució dissenyada per a totes aquelles empreses dedicades a la prestació de serveis a terceres parts, permetent el control tant dels partes de treball com dels materials emprats a les diferents actuacions.

L'aplicació és apta tant per a aquelles empreses que disposen d'un únic centre de treball des del que es gestionen i dispensen els serveis, com per a aquelles altres organitzacions que disposin de vàries delegacions o centres de treball.

Des de l'aplicació podrà realitzar, per exemple, la gestió i el seguiment dels treballs, serveis i assistències, la gestió de contractes (temporals i indefinits) i la facturació associada a aquests contractes, o dur a terme el control i seguiment de les comandes i lliuraments, així com la facturació agrupada de diferents actiacions.

Així mateix, disposa d'un mòdul de gestió documental integrat que li permetrà associar la informació i documentació rellevant amb el client, treball, servei o assistència corresponent.

Igualment, disposa d'un mòdul de CRM que li permetrà gestionar i controlar les opportunitats i campanyes comerciales que realitzi, o les gestions efectuades amb els diferents clients.
Glam POS és la solució dissenyada per a totes aquelles organitzacions o comerços que han de gestionar punts de venda.

És una aplicació d'àmplies funcionalitats que permet treballar en mode tàctil, no tàctil, i també directament a partir de la pròpia codificació de l'article.

L'aplicació permet treballar tant en entorns d'un únic local com multilocal.

El Glam POS es caracteritza per disposar d'una pantalla de venda d'accés molt ràpid i intuïtiu, basada en el principi de “mínimes pulsacions”. Permet la gestió de tiquets pendents de pagament (total o parcialment), així com múltiples vendes simultànies i la recuperació d'un tiquet des de qualsevol terminal.

Suporta múltiples tarifes, i incorpora una potent plataforma per a la gestió d'encàrrecs.

També hi ha la possibilitat d'assignar modificadors a un article (talla, color, format, etc.), permetent gestionar per separat l'estoc i la tarifa dels articles finals resultants.

L'aplicació incorpora també mesures de seguretat per a impedir la manipulació dels tancaments de caixa.

Finalment, el Glam POS està totalment integrat amb el Glam ERP, garantint d'aquesta manera que pugui gestionar de forma completa el seu negoci.
Telèfon: 972 18 33 10

Persona de contacte: Lídia Dilmé

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A- despatx A·1·03-04-05, A·1·17b) 

info@glamsw.com
www.glamsw.com 

GLAM_ERP

 

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page