972 18 34 00

Glam Software

A GLAM Software, portem més de 25 anys desenvolupant i implementant solucions de software per a millorar la competitivitat de les empreses,

Dissenyem, desenvolupem, implementem i mantenim software de gestió empresarial a mida. Som una empresa flexible, ràpida i canviant.

Acompanyem les empreses en el procés de transformació digital.

Connectem processos i persones amb el software, millorant la productivitat, reduint temps i costos, augmentant la flexibilitat i facilitant l'accés a la informació.

Gràcies al nostre equip de més de 30 especialistes, som experts en IoT, BI, IA i Project Development, orientats a satisfer les necessitats úniques de cada empresa per ajudar-les en el procés de Digitalització Empresarial.

Treballem mitjançant l’ús de la Metodologia Agile, per fragmentar la problemàtica i obtenir flexibilitat, treball cooperatiu, valor i qualitat, entregues ràpides i contínues, retroalimentació contínua, i una presa de decisions ràpida i transparent.

Utilitzem la Infraestructura Cloud; Desplegament d’infraestructura al núvol, mitjançant els serveis gestionats (Amazon AWS/ Azure /Google GCP) per aconseguir una millora significativa a la seva flexibilitat, escalabilitat, disponibilitat i seguretat del projecte.

Comptem amb GLAM Suite, un arbre de solucions integrades i escalables, per a poder realitzar les gestions de les diferents àrees de l'empresa amb un sol clic.

Permet tenir totes les teves funcions interconnectades en un sol sistema, i operar en una gran multitud d'idiomes, per a poder-lo utilitzar a qualsevol país.


Glam Suite compta amb els següents mòduls integrables:


  • Mòdul de magatzem WMS
  • Mòdul de planificació APS
  • Mòdul de projectes PMS
  • Mòdul d’ordres OMS
  • Mòdul de control de producció MES/MOM
  • Mòdul de manteniment CMMS
  • Mòdul de qualitat QMS

IA aplicada a l’empresa, totalment enfocada a millorar i optimitzar processos empresarials.

Compta amb exhaustius anàlisis de dades, i presa de decisions automatitzada.

Optimització, planificació i predicció per a dotar d’avantatges competitius i eficiència a l’empresa.

La plataforma IoT connectable als sistemes ERP del mercat, permet connectar, processar i gestionar les dades dels dispositius connectats a la Internet de les coses.

La plataforma actua com intermediari entre els dispositius IoT i les aplicacions que utilitzen les dades generades.

 

Telèfon: 972 18 33 10

Persona de contacte: Lídia Dilmé

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala B- Despatx B·2·12) 

info@glamsw.com
www.glamsw.com

 

 

 

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty