972 18 34 00

Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA)

L'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA) és un centre de recerca creat l'octubre de 2006 pel govern de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa de centres de recerca (CERCA). L'ICRA és una Fundació que té com a patrons el Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Girona i l'Agència Catalana de l'Aigua.

L'ICRA vol esdevenir un centre referent a nivell internacional per la seva excel·lència científica i tecnològica i visió de conjunt, gestionat per objectius i amb plena capacitat per donar resposta de manera global, eficient i competitiva a les problemàtiques i reptes vinculats al cicle integral de l'aigua en general i a l'estat dels ecosistemes, els recursos hídrics, l'impacte de nous productes, les noves tecnologies de tractament i aprofitament del recurs en l'àmbit Mediterrani en particular.

Objectius estratègics:

· Fomentar la recerca, tant bàsica com aplicada, i potenciar la transferència de coneixements i tecnologia, la innovació i la prestació de serveis científics i tecnològics a institucions i empreses públiques o privades.
· Desenvolupar activitats de recerca al més alt nivell internacional, amb una organització conjunta i cooperativa, estimulant la interrelació entre els investigadors de l'ICRA i d'altres institucions d'arreu del món, amb un enfocament multidisciplinari en un ampli espectre de ciències i tecnologies relacionades amb l'aigua.
· Facilitar el finançament de la recerca mitjançant l'obtenció de recursos propis, subvencions, beques, ajuts competitius i donacions atorgades tant per institucions públiques com per persones físiques o jurídiques privades.
· Promocionar la creació d'empreses spin-off per part dels investigadors i la participació en incubadores d'empreses
· Organitzar trobades científiques nacionals i internacionals i proporcionar serveis especialitzats i productes a la comunitat científica.
· Fomentar altres activitats que contribueixin a la potenciació de la recerca en ciències de l'aigua i a l'assoliment dels objectius fundacionals.

Telèfon/s: 972183380

Persona de contacte:
Olga Corral Llobet

Edifici: Edifici H2O

C/ Emili Grahit, 101
(17003 Girona)

info@icra.cat
www.icra.cat
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty