972 18 34 00

Baula Rural SCCL

Consultoria forestal, agropecuària i mediambiental. Redacció de planificacions forestals, assessorament a particulars, tramitació d'ajudes, direccions de projectes, direccions d'obra per administració pública, serveis de topografia, desllindaments de finques, taxació i peritatges de finques agràries o forestals o en el medi natural, avaluacions ambientals, estudis ambientals, redaccions de projectes en el medi natural...GESTIÓ FORESTAL INTEGRAL
Tens una finca forestal i no saps quins tràmits cal fer i quins recursos pots trobar per gestionar-la? Et podem ajudar. Des de la realització de tràmits d’aprofitaments, sol·licitud d’ajuts, redacció de plans de gestió forestal fins a la gestió integral de la finca, buscant les empreses més adequades per realitzar-hi els treballs forestals segons els teus objectius per la finca i portant-ne la direcció d’obra

GESTIÓ AGRÍCOLA - RAMADERA
DUN, DAN, llibres de camp, pla de gestió de dejeccions, balanç de nitrogen en granja, assessorament en fertilització, etcètera. Si tens una explotació agrícola i/o ramadera segur que estàs familiaritzat amb aquests termes. A Baula Rural t’ajudem a entendre’ls, gestionar-los, tramitar-los i treure’n el màxim profit per a millorar la gestió de la teva explotació tot respectant la normativa.

PREVENCIÓ D’INCENDIS
Podem oferir serveis de redacció de planificació de prevenció d’incendis, projectes executius, direccions d’obra o coordinació de seguretat i salut per les administracions o particulars responsables d’executar i mantenir les infraestructures de prevenció d’incendis.

SERVEI DE TOPOGRAFIA APLICAT A FINQUES RÚSTIQUES

El registre de la propietat, el cadastre i la realitat poden presentar diferències importants. 


Si voleu adquirir una finca rústica, consulteu-nos i junts veurem la correspondència dels registres oficials amb la realitat del terreny perquè tingueu el màxim d’informació sobre el bé que voleu adquirir. 


Si ja sou propietaris, coneixeu els límits de les vostres finques? Ens podem ocupar de les feines de desllindament i atermenament de les vostres finques. Inventariar les fites i elements existents i determinar els límits amb les finques veïnes avui ens pot estalviar maldecaps demà. 


Voleu segregar o agrupar una finca? consulteu-nos per saber quins són els passos a seguir. Us ajudem en tot el procés. INFORMES i AVALUACIONS D’IMPACTE AMBIENTAL

Som un equip pluridisciplinar, i comptem la experiència en el sector i amb col·laboradors puntuals per poder assumir la realització d’informes mediambientals sobre un ampli ventall de temàtiques. Consulta’ns.


En concret l’administració es recolza en l’Avaluació d’Impacte Ambiental per valorar els projectes sol·licitats en el medi natural, us podem ajudar en la realització d’aquest tipus d’informes i anàlisis d’alternatives per els vostres projectes.PROJECTES I DIRECCIONS D’OBRA

Si tens al cap una idea, nosaltres t’ajudem a fer-la realitat de principi a fi. Des del projecte d’obra nova o de reforma fins a la direcció d’obra i la legalització de l’activitat.


T’acompanyem en el procés de concepció del projecte perquè el resultat final s’ajusti al màxim a les teves necessitats i pressupost. Redactem els projectes bàsics per obtenció de llicències i els projectes executius corresponents. 


Una bona direcció d’obra permet un seguiment en tot moment dels amidaments, costos i rendiments, i garanteix una bona comunicació entre promotors, empreses executores i altres agents implicats en tota obra en el medi natural. Tan si sou tècnics de l’administració com  propietaris forestals o agraris o empreses de serveis forestals, us podem oferir la direcció d’obra en els vostres projectes.


També et podem ajudar en els tràmits de legalització de la teva activitat.Telèfon: 972 806 625

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala B Despatx A·1·19b )
(17003 Girona)

info@baularural.cat
www.baularural.cat
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty