972 18 34 00

Gidoc Integral, S.L

GIDOC INTEGRAL és una empresa especialitzada a oferir solucions de digitalització i gestió documental a les empreses i a l'administració.


Estudiem a cada client, i valorem una solució personalitzada en sistemes de captura i digitalització de qualsevol mena de dades per al seu posterior tractament en sistemes de gestió documental.


Apliquem una estratègia empresarial que permet endinsar-nos en les necessitats de cada client, sense excloure en cap moment, la integració amb els sistemes ja implantats o en vies d'implantació.Servei de Consultoria i Auditoria Documental

Gidoc Integral ofereix als seus clients un servei de consultoria documental, que permet a l’empresa obtenir un criteri professional en la gestió de la seva informació.


En l’actualitat, els canals habituals de recepció i enviament d’informació són en paper i en suport digital. Un cop analitzat els canals i processos de el tractament de la documentació, oferirem les solucions personalitzades al client, ja sigui mitjançant una gestió de documentació històrica o de gestió.


El nostre objectiu


Ajudar i oferir sistemes innovadors i competitius que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients.


Spoiler title

La Digitalització de documents que tenen les empreses emmagatzemats o arxivats en paper, mitjançant la seva captura com documents informàtics, facilita un accés als mateixos de forma més ràpida, eficient i segura, fins i tot la seva consulta pot ser compartida entre diversos usuaris al mateix temps des de diferents punts d’accés simultàniament.


Els oferim, en funció dels documents, ús, tractament i necessitats de l’empresa, diverses possibilitats de digitalització i tractament dels arxius:  • Un tractament HISTÒRIC d’arxius, capturant i agregant a un arxiu pdf o tiff. Aquesta opció és recomanable per a documents ja envellits, manuscrits o deteriorats;

  • Un tractament per a l’EXTRACCIÓ DE LES DADES, mitjançant un procés de digitalització en el qual se’ls aplicarà un reconeixement òptic de caràcters (OCR), per la seva catalogació com a documents de text, permetent, entre altres avantatges, fer cerques per contingut dins dels propis documents, editar el document en un processador de textos, etc.

  • Un sistema de DIGITALITZACIÓ MASSIVA dels documents, en aquells casos que sigui necessari un tractament tipus “expedient” o homogeni;

  • Una DIGITALITZACIÓ PUNTUAL o SELECTIVA, amb un sistema de RECONEIXEMENT DE FORMULARIS i un sistema d’EXTRACCIÓ PER ZONES, que permet automatitzar els processos més mecànics, però manuals, en el tractament de la informació.


Servei d'Outsourcing: externalitzi els seus processos document

Fins fa un temps aquesta pràctica era considerada com un mitjà per reduir els costos; però en els últims anys ha demostrat ser una eina útil per raons com ara:  • És més econòmic. Reducció i / o control de la despesa d’operació.

  • Concentració dels negocis i disposició més apropiada dels fons de capital

  • Accés als diners efectiu. Es pot incloure la transferència dels actius de client a proveïdor.

  • Disposició de personal altament capacitat.

  • Major eficiència del personal intern a reduir tasques repetitives i de poc valor.


Distribució de maquinari: escàners i impressores de BC

Tenim una alta oferta d’escàners i impressores de BC (codis de barres), totalment adaptats al programari de digitalització i captura documental.


L’ajudem en la decisió d’escollir l’escàner més apropiat a les seves necessitats, estudiant volums, formats, qualitat, preu, etc.


Desenvolupament i Implantació de projectes a mida

Sovint, cap de les solucions estàndard que ofereixen els fabricants encaixa exactament amb el que l’empresa necessita.


Des dels nostres inicis hem proveït als nostres clients de les solucions a mesura que han necessitat per al desenvolupament de la seva activitat. Hem realitzat aplicacions de tota mena, tant per organismes públics com per a empreses privades.


Telèfon: 902 886 837

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A Despatx A·2·11)
(17003 Girona)

info@gidocintegral.com
www.gidocintegral.com
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty