972 18 34 00

LaMantis Disseny i Internet, SL

Oferim productes a mida per a empreses i institucions: gestors de continguts, botigues on-line i newsletters dinàmiques.
A més, oferim tota mena de serveis complementaris com són: redacció de texts publicitaris, impressió en qualsevol suport, realització de fotografies publicitàries, elaboració de vídeos promocionals, registre de dominis, allotjament de pàgines web i correus electrònics.A LaMantis hem desenvolupat un ampli ventall de productes que s’ajusten a gairebé totes les necessitats.


Eventis
Eventis és una solució pensada per crear i gestionar llocs web d’alt rendiment per a festivals i esdeveniments. És una solució modular que pot adaptar-se a diferents tipus d’esdeveniments i pressupostos. I també és una solució integral que pot incorporar disseny, maquetació, programació, posicionament i accions de comunicació i marquèting.
Web a mida
Web a mida és perfecte per a projectes amb una estructura i funcionalitats molt específiques. Planifiquem el web fins a l’últim detall, estructurem els continguts amb cura i dissenyem interfícies clares i elegants per obtenir un web exclusiu i únic.
OnePage
OnePage és ideal per presentar un producte o servei. Els usuaris accedeixen als continguts utilitzant el menú o simplement desplaçant-se per la pàgina amb el ratolí o de manera tàctil.
Web 4 + 1
Web 4 + 1 és un producte que combina un disseny exclusiu i una organització senzilla de quatre pàgines: presentació, productes, serveis i contacte. A més, incorpora un mòdul de notícies perquè pugueu anunciar novetats, informar sobre nous productes, etc.
Web catàleg
Web Catàleg és una solució pensada per a llocs web amb un ampli catàleg de productes. En aquests casos la planificació del projecte és la clau de l’èxit. A LaMantis som especialistes en dissenyar catàlegs atractius i ben construïts.
Drupal per a institucions
A LaMantis ens agrada Drupal perquè és un gestor de continguts de codi lliure, modular i amb múltiples opcions de configuració. És una eina ideal per a portals d’institucions.
La nostra experiència ens permet adaptar Drupal al vostre projecte perquè pugueu treure’n el màxim profit.

Telèfon: 972183377

Persona de contacte: Jordi Camps Garriga

Edifici: Centre d' Empreses - Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·2·07)
(17003 Girona)

contacte@mantis.cat
www.mantis.cat301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty