972 18 34 00

Giromed Institute, SLP

Giromed Institute és una entitat formada per un experimentat grup d'investigadors que inclou Metges Especialistes, farmacòlegs clínics, infermers/es, Tècnics de Laboratori i Unitat de Garantia de Qualitat, tots amb formació en Bones Pràctiques Clíniques

La guia de Bona Pràctica Clínica (BPC) és una norma internacional de qualitat ètica i científica aplicable al disseny, realització, registre i comunicació dels assaigs clínics en què participin éssers humans. El compliment d'aquesta norma proporciona una garantia pública de la protecció dels drets, la seguretat i el benestar dels subjectes de l'assaig d'acord amb els principis de la Declaració d'Hèlsinki, així com també garanteix la credibilitat de les dades de l'assaig clínic.

El funcionament de la Unitat es regeix mitjançant Procediments Normalitzats de Treball (PNT). Aquestes instruccions escrites i detallades ens permeten assolir una uniformitat i excel·lència en la realització de les funcions específiques. El que es tradueix en la millora contínua, que ens permet la satisfacció dels nostres pacients i promotors.

El nostre objectiu és contribuir al desenvolupament de la investigació de nous fàrmacs mitjançant la realització d'un treball de qualitat, ajudant d'aquesta manera al seu llançament en la societat i en la comunitat científica..

Telèfon/s: 972183397

Persona de contacte: Juan Roldan Sanchez

Edifici: Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta C-Despatx 2.6)
(17003 Girona)

juan.roldan@giromedinstitute.com
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty