972 18 34 00

Bactabio, SL

Bactabío és una empresa spin-off fundada l'any 2005 i ubicada al Parc Científic i Tecnològic de Girona.

La nostra empresa compta amb tecnologies pròpies per al cultiu i preservació de bacteris de l'àcid làctic i altres microorganismes amb aplicacions en la indústria alimentària (càrnica i làctia).

Bactabío només comercialitza productes biològics de desenvolupament propi que intervenen en diferents processos dins de la indústria alimentària. A més, mitjançant l'experiència que disposen els investigadors de l'empresa ens és possible abordar qualsevol enfocament relatiu a caracterització i manipulació genètica de bacteris i altres microorganismes.

A més dels productes fabricats en les nostres instal·lacions a Girona, l'empresa ofereix també suport tecnològic a tercers per solucionar problemes en els processos de fabricació relacionats amb la presència de bacteris o altres microorganismes.ProductesAssessoria
web_bb_2015_28001005.gif esp web_bb_2015_28001004.gif cat web_bb_2015_28001003.gif eng A Bactabío disposem de diverses línies de productes tots ells dissenyats i elaborats a les nostres instal·lacions a Girona i destinats a la indústria alimentària.

La nostra línia principal són els ferments, tant per a aplicacions en la indústria càrnica com en la indústria làctia. Dins d'aquesta línia de productes cal destacar els nostres ferments amb soques probiòtiques, que inhibeixen el creixement de Salmonella i Listeria.
A Bactabío disposem en el nostre equip de persones amb una àmplia experiència en innovació i transferència de tecnologia, entre d'altres àmbits, en la indústria alimentària. Això ens permet oferir suport tecnològic a empreses dins de qualsevol àmbit de l'alimentació que requereixin ajuda o desitgin millorar o optimitzar qualsevol procés de la seva fabricació.

Durant diversos anys hem col·laborat amb diverses empreses del sector alimentari (càrniques, làcties, processat de peix), amb explotacions agràries (granges de porcs, pollastres) i escorxadors.

Telèfon: 972 18 32 73

Persona de contacte:Joan Carles Juárez

Edifici:  Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta A - Laboratori 18)
(17003 Girona)

info@bactabio.com
www.bactabio.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty