972 18 34 00

Disseny de Software Empotrat per Telegestió, SL (DSET)

DSET som una empresa tecnològica i innovadora, spin-off de la Universitat de Girona, dedicada a la informàtica i la gestió energètica.

En DSET treballem per oferir solucions tecnològiques integrals per millorar l'eficiència dels nostres clients basades en tres pilars essencials i interrelacionats: programari, sistemes, i recerca continua. No entenem la nostra feina sense donar aquesta solució global i completa que proporcioni sempre valor afegit. I no ho aconseguiríem sense l'equip humà que hi ha darrere: un equip jove, qualificat i altament especialitzat.

El nostre objectiu és aplicar la tecnologia en les àrees on aportem clarament un avantatge competitiu. Això ens ha portat a especialitzar-nos en diferents sectors dels que hem adquirit l'experiència i el coneixement. A dia d'avui DSET està organitzada en tres divisions:


  • DSET Energy Estudiem i implementem solucions d'eficiència energètica per a la monitorització, anàlisi i control d'instal·lacions.

  • DSET Education Oferim serveis tecnològics per als centres educatius i som pioners en el desenvolupament d'un programari per implementar el sistema d'educació per competències.

  • DSET Company Desenvolupem i integrem programari i sistemes informàtics per optimitzar el seu negoci.
Empreses importants i de referència en el seu sector ja ens han donat i ens segueixen proporcionant la seva confiança. El nostre compromís és estar al seu costat per oferir les millors solucions per a la seva empresa. ¡Feu-nos confiança!

Telèfon: 972104177

Persona de contacte: Xavier Muñoz Pujol

Edifici: Centre d'Empreses - Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·2·16 i 17)
(17003 Girona)

dset@dset-solutions.com
www.dset-solutions.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty