972 18 34 00

Antylop

A Antylop tenim més de 30 anys d'experiència com a proveïdors de sistemes de telegestió, regulació i control d'instal·lacions tècniques. Estem en constant evolució perquè creiem que les solucions smart són el present i el futur.
Tenim productes i solucions globals per a la telegestió d'instal·lacions que et permetran el control, l'optimització energètica, la visualització i el seguiment. Ens adaptem a diferents perfils, ja siguis director general, enginyer d'instal·lacions, responsable d'instal·lacions tècniques, gestor energètic, mantenidor o ESE. Explica'ns què necessites i en Antylop t'assessorarem per trobar la millor solució smart per a tu.
Smart City
Solucions smart per convertir les ciutats en intel·ligents i sostenibles. Els nostres sistemes milloren l’eficiència energètica i el confort dels habitants.
Oferim diferents sistemes i productes pensats per millorar el consum energètic de les ciutats. A més, amb aquestes solucions smart milloraràs el confort de tots els ciutadans i cuidaràs l’entorn.

Smart Building
Convertim edificis en espais smart i tecnològicament avançats. Les nostres solucions fan que edificis i instal·lacions siguin intel·ligents, monitorizables i fàcilment controlables. Així seran més eficients i millorarà el confort dels seus usuaris.
Converteix el teu edifici o instal·lació en un smart-building. Oferim un gran ventall de productes i solucions tecnològiques tant per a edificis nous com per d’ja existents.

Smart Solution Packs
Solucions intel·ligents per a problemes concrets en ciutats i edificis. Amb els nostres Smart Solutions Packs ens adaptem a les teves necessitats específiques per millorar aspectes concrets de les instal·lacions.
Oferim diferents paquets pensats per resoldre problemes concrets d’edificis industrials, comercials o residencials.


Telèfon: 972 22 88 88

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·2·16 i A·2·17)
(17003 Girona)

ventas@antylop.com
www.antylop.com301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty