972 18 34 00

AEDES

A aedes Girona impratim cursos relacionats amb la informàtica, les noves tecnologies, empresa i creixement personal . Ens especialitzem en disseny, web, programació, multimèdia, comunicació, mac i ofimàtica. Més de 8 anys d’experiència ens avalen com a formadors en tots aquests àmbits. A més, segons la demanda actual del mercat, ens hem especialitzat en 3 noves branques: gestió empresarial, gestió comercial i recursos humans.
Des dels nostres inicis, a Aedes Girona hem apostat per un tipus de formació molt personalitzada i sobretot per un tracte molt humà.
Oferim formació tant per alumnes individuals, com per a empreses. També impartim formació a la carta, que consisteix, en que un grup, de mínim 4 persones, vulgui fer una formació específica, fem la formació adaptada a les seves necessitats segons les seves indicacions.

Filosofia Aedes Girona
Des d’un principi, a Aedes Girona, hem cregut i ens hem basat sempre en la filosofia Aedes. La filosofia Aedes sorgeix de les necessitats reals dels alumnes i també de la consciència de saber que per poder oferir els nostres cursos, hem de tenir en compte la millor metodologia per fer-ho i també, la qualitat i la proximitat, com a valors destacats.
La nostra filosofia és la d’impartir cursos en grups reduïts(màxim de 7-8 alumnes per classe). D’aquesta manera, assegurem l’èxit de les nostres formacions i podem oferir cursos molt personalitzats i amb un tracte molt pròxim. Aquest sistema facilita la comunicació entre ambdues parts.
També cal destacar que els nostres cursos són cursos totalment pràctics. En qualsevol de les nostres formacions, la matèria a impartir i la metodologia utilitzada estan pensades per a l’adaptació de l’alumne al sistema real de treball. D’aquesta forma, l’alumne en finalitzar el curs serà capaç d’aplicar els coneixements assolits en un entorn de treball real.
Volem destacar que la filosofia Aedes Girona implica sobretot, un tracte molt humà intentant sempre empatitzar al màxim amb els nostres alumnes. Això crea, a part d’una atenció personalitzada, un bon tracte personal. Sabem que els nostres alumnes, són humans, així que també donem el màxim de facilitats, per si un dia puntual, l’alumne no pot assistir a classe, li recuperem la sessió per tal que no perdi els coneixements adquirits en la sessió a la qual no ha pogut assistir.

El nostre equip
El nostre equip està format per professionals que tenen una àmplia experiència en la matèria que imparteixen. D’aquesta forma no només ens assegurem la qualitat dels nostres cursos, sinó que a més a més, tenim la certesa que la conducció d’aquests cursos estarà liderada per professionals, que tenen experiència prèvia com a formadors.
Tenim un grup de professors consolidat que, any darrera any, s’actualitzen en els seus àmbits per poder oferir d’aquesta forma, cursos 100% actualitzats, i ampliar la nostra oferta de cursos, segons les necessitats reals del mercat.

Per què estudiar a Aedes?
Descomptes Aedes Girona


 • Carnet Jove

 • Presentant el teu Carnet Jove tens un 10% de descompte en qualsevol dels nostres cursos.
  Desocupats
  Per als desocupats, persones que estiguin en situació d’atur, oferim matrícula gratuïta en tots els nostres cursos i fraccionament del pagament del curs.
  Estudiants
  Si ets estudiant tens matrícula gratuïta en tots els nostres cursos.

 • Fraccionament del pagament

 • A Aedes Girona entenem la situació econòmica actual i, és per això, que intentem aportar el màxim de facilitats de pagament als nostres alumnes. D’aquesta forma, el que fem és fraccionar el pagament dels nostres cursos segons la durada del curs, a una quota per mes. Per exemple, si el curs té una durada total de 4 mesos, fraccionem el curs en 4 quotes.

 • Grups reduïts

 • Els nostres grups de classes són grups reduïts. Així doncs, com a màxim fem grups de 8 alumnes. D’aquesta forma ens assegurem que el ritme de classé és molt més fluït i també personalitzat. A Aedes Girona, creiem en la formació personalitzada i en un bon tracte humà, el fet d’oferir grups reduïts, ens permet oferir formació de qualitat.

 • Adaptació d’horaris

 • A Aedes Girona som conscients de que tothom té una disponibilitat horària diferent tenint en compte la seva situació personal. Així doncs, intentem adaptar en la mesura del possible els horaris dels cursos, perquè els alumnes interessats puguin fer el curs desitjat.

 • Recuperacions

 • Seguint els nostres valors, com poden ser la proximitat i el tracte personalitzat, des d’Aedes sabem que tots els nostres alumnes són persones i que, per tant, un alumne pot posar-se malalt o tenir un imprevist puntual, és per això que des d’Aedes Girona, si un dia puntual no pots assistir a classe per algun motiu justificat, et fem la recuperació de la matèria impartida durant la classe a la qual no has pogut assistir per tal de que no perdis cap coneixement.

 • Gestió gratuïta de la formació bonificada

 • Si vols realitzar un curs mitjançant el sistema de bonificació, el qual expliquem més extensament en la secció dedicada a la formació bonificada, nosaltres et fem la gestió de la bonificació de forma 100% gratuïta.

 • Classes particulars

 • Des d’Aedes Girona som conscients que no tothom està còmode en grups o que té necessitats específiques i que per tant, el que necessita no és fer un curs sencer, sinó fer classes particulars.

 • Cursos a la carta

 • Des d’Aedes Girona, oferim també la possibilitat de fer cursos a mida. Aquest sistema el que proposa és que si sou un grup de mínim 4 persones i voleu realitzar una formació específica, obrim un curs personalitzat i adaptat a les vostres necessitats.
  Aquests són alguns dels motius pels quals creiem que és interessant formar-vos amb nosaltres. En tot cas, volem destacar també el nostre valor de proximitat i de bon tracte personal amb els nostres alumnes, ja que per nosaltres els alumnes són la part més important a d’Aedes.


Telèfon: 972 20 30 20

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Despatx A1·06 i A1·07)
(17003 Girona)

info@aedes.cat
www.aedesgirona.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty