972 18 34 00

Didactic Labs

Didactic Labs neix de la unió d’empreses vinculades al món de l’educació i les noves tecnologies. Per al desenvolupament d’aquest i altres productes, comptem amb la col·laboració i l’experiència de professionals de l’ensenyament amb més de 25 anys en el sector, la qual cosa ens ha permès obtenir una aplicació completa i en constant evolució. De forma paral·lela, el nostre objectiu consisteix en aportar solucions dins de l’entorn web i del món de les apps, fent possible el desenvolupament de productes per al sector educatiu. Gràcies a l’equip multidisciplinari que forma Didactic Labs, podem oferir respostes qualificades a qualsevol necessitat creativa i tècnica.

Additio App és el quadern de notes digital més ràpid, senzill i eficient per ajudar als professors a gestionar el dia a dia.

Additio App s'adapta a les necessitats de cada sistema educatiu.Grups / Assistència / Tutoria
Pots gestionar els teus grups, l’assistència i les notes dels alumnes de forma ràpida, pràctica i intuïtiva.

Horari / Calendari / Programacions
En un entorn integrat de comunicació i gestió planifica les classes, visualitza el teu horari, crea informes personalitzables i col·labora amb altres professors.

Sistema Multidispositiu
Mitjancant la sincronització entre dispositius (tablet, smartphone i ordinador) podràs accedir a les teves dades en qualsevol moment i lloc.

I a més… per a centres escolars
A través del panell de gestió els centres poden donar d’alta usuaris, contractar llicències i descarregar factures amb descomptes per volum.


Telèfon:+34 972 18 32 14

Persona de contacte:

Edifici:  Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc C, P1-C02)
(17003 Girona)

contact@additioapp.com
www.additioapp.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty