972 18 34 00

Koobinevent, SL

KoobinEvent és una empresa que desenvolupa un complet software per a la gestió i venda d’abonaments, esdeveniments, paquets i d’altres productes. Utilitzen el seu sistema de ticketing entitats com el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Òpera d’Oviedo, el Palau de les Arts Reina Sofia, el Baskonia o l’Òpera de Vilnius.


KoobinEvent es una empresa que desarrolla un completo software para la gestión y venta de abonos, eventos, paquetes y demás productos. Utilizan su sistema de ticketing entidades como el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya, la Ópera de Oviedo, el Palau de les Arts Reina Sofia, el Baskonia o la Ópera de Vilnius.


KoobinEvent is a company that develops a complete software for the management and sale of season tickets, events, packages and other products. Entities such as the Gran Teatre del Liceu, the Teatre Nacional de Catalunya, the Oviedo Opera, the Palau de les Arts Reina Sofia, Baskonia and the Vilnius Opera use their ticketing system.

Telèfon: 872 580 362

Persona de contacte: Fernando Martín

Edifici: Centre d'Empreses-Giroemprèn

c. Pic de Peguera, 11 (B·2·08-09)
(17003 Girona)

info@koobin.com
www.koobin.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty