Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Koobinevent, SL

Koobinevent és una empresa que proveeix solucions de programari orientats a la millora dels processos de gestió i comercialització d'esdeveniments i hotels.
Entre d'altres, desenvolupa: koobinevent, gestió d'esdeveniments culturals, esportius, parcs, i congressos.

A Koobin t’ho volem posar fàcil. Per això, hem desenvolupat una tecnologia innovadora i molt intuïtiva que permet els organitzadors d’esdeveniments vendre i gestionar el ticketing sense intermediaris, d’una manera eficient i totalment personalitzable.

Més de deu anys d’experiència i una àmplia cartera de clients de tot tipus ens avalen. Perquè som molt més que un partner tecnològic: a més de subministrar el software per a l’autogestió del ticketing, a Koobin oferim una àmplia oferta de serveis complementaris que s’adapten a les teves necessitats.
SOFTWARE DE GESTIÓ I VENDA ONLINE D’ESDEVENIMENTS
A Koobin hem desenvolupat l’únic software de gestió i venda on line d’esdeveniments d’Espanya basat en la plataforma SaaS (Software as a Service). D’aquesta manera, els nostres clients disminueixen les seves despeses i aconsegueixen en tot moment la flexibilitat i el suport professional que necessiten.

A més, els nostres professionals desenvolupen millores tecnològiques contínues del sistema per adaptar-se a les novetats del mercat, però també a les necessitats reals dels clients.

SERVEI DE GESTIÓ INTEGRAL DE TICKETING
A Koobin ens encarreguem de tot perquè no t’hagis de preocupar de res. No importa com sigui de gran el teu esdeveniment, sempre trobaràs la solució que millor s’adapta a les teves necessitats.

Telèfon: 972183393

Persona de contacte: Carles Arnal

Edifici: Centre d'Empreses-Giroemprèn

c. Pic de Peguera, 11 (B·2·08-09)
(17003 Girona)

info@koobin.com
www.koobin.com