972 18 34 00

CodiTramuntana, SL

CodiTramuntana és especialista en el desenvolupament d'aplicacions a mida de certa complexitat. Aplicacions web, escriptori, per dispositiu mòbils, connectivitats i integracions (xml,json..), adaptacions de programari lliure... Concretament tenim llarga experiencia en:

  • CRM: Implementació de CRM des de 0 o implementació de funcions a aplicacions CRM existents, així com integracions de sistemes CRM i ERP , per tal d'obtenir el màxim del seu potencial.

  • Desenvolupem Socials CRM integrant la gestió dels clients a les xarxes socials.

  • Aplicacions pel sector turístic: Desenvolupament de PMS, CRS, conectivitats XML en distribuidores hoteleres, així com integració de diferents aplicacions per recuperar reserves i gestionar disponibilitats. Anàlisi i desenvolupament de portals de venta d'habitacions o bé de salons per events.

  • ERP: Aplicacions modulars per optimitzar el funcionament de tota empresa i donar resposta a
    les seves necessitats actuals així com a les seves necessitats futures. Mòduls per gestionar la facturació, la comptabilitat, les ventes, les compres, l'àrea comercial, el dia a dia dels projectes, així com la logística.
  • Apps per a mòbils: Desenvolupament d'apps per a Android, BlackBerry i Iphone.

  • Agregador de notícies: Disposem d'un portal d'agregació de notícies d'economia www.negocis.cat amb la possibilitat d'adaptar-lo a diferents temàtiques i diferents portals.

  • Formació Scrum: Realitzem cursos per a altres empreses tecnològiques per tal que implantin Scrum com a forma de desenvolupar projectes tecnològcis Disposem de l'aplicació Winds of Scrum, aplicació que permet gestionar projectes basats en la técnica Scrum.
Gràcies al coneixement específic de cada sector empresarial, aportem assessorament als nostres clients, sigui quina sigui la seva especialitat. Compartim el coneixement i l'experiència amb els nostres clients, creant un entorn d'estreta col·laboració abans, durant i després de la prestació del servei.

El procés d'entregues incrementals i continues permet al client supervisar i validar constantment el producte. Alhora, l'enfoc que seguim de desenvolupament guiat pel testeig ofereix immenses avantatges. Des d'un codi de major qualitat i autodocumentat arribant a una aplicació més estable
i fàcilment canviable.
Telèfon: 972183487

Persona de contacte: Oliver Hernàndez Valls

Edifici: Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta A-Despatx 31)
(17003 Girona)

info@coditramuntana.com
www.coditramuntana.com301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty