972 18 34 00

Sevibe Cells, SL

Sevibe Cells és una empresa catalana dedicada a la conservació privada de les cèl·lules mare del cordó umbilical per al seu ús en el tractament de malalties en el futur en el nucli intrafamiliar.

Sevibe Cells disposa de laboratori propi de processament cel·lular ubicat al Parc Científic de la UdG, que permet la criogenització de la cèl·lules mare en un temps molt reduït des de la seva extracció en el moment del part, la qual cosa asegura una major qualitat de la mostra en cas de trasplantament.

El Laboratori de Sevibe Cells és l'únic laboratori a Espanya a aconseguir la prestigiosa acreditació de qualitat de l'Associació Americana de Bancs de Sang.

Les autoritats sanitàries els han acreditat com a Banc de Sang i Teixit de Cordó Umbilical, Codi de Registre E17895841, i autoritzat per realitzar el processament i preservació de la sang del cordó umbilical a les seves instal·lacions a Espanya. Per assegurar les màximes garanties de qualitat en el processament de les mostres, el Laboratori segueix estrictes protocols de qualitat i seguretat, i compleix els requeriments GMP exigits pel RDL 9/2014. A més, assegura elevades condicions d'esterilitat durant el processament de la mostra a través de Sales Blanques tipus B.

Telèfon/s: 902789879

Persona de contacte: Eloi Palà

Edifici: Centre d'Empreses - Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A Laboratori A·0·11- A·0·12 - A·0·13 -A·0·14)
(17003 Girona)

info@sevibe.es
www.sevibe.es

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty