972 18 34 00

Newronia, SLLa missió de Newronia és millorar els serveis de transport de passatgers mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació. Newronia imagina els futurs mitjans de transport de forma que tots estaran coordinats i oferiran al ciutadà la millor combinació per moure's d'un punt a un altre, utilitzant mitjans adaptats a les seves necessitats, i obtenint una qualitat de servei satisfactòria. Per això Newronia focalitza els esforços de I+D en adaptar les seves innovacions tecnològiques a les necessitats emergents.

Telèfon/s: 636939620

Persona de contacte: Javier Murillo Espinar

Edifici: Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc B/P1-B08)
(17003 Girona)

info@newronia.com
www.newronia.com

Productes i Serveis

ROUTING REPARTO
Sistema on-line dissenyat per planificar rutes amb múltiples parades, reduir els costos de transport de l'empresa i maximitzar el nombre de clients visitats, simplificant els treballs de planificació.
Plan it
Newronia Plan it! és un component software d'optimització de flotes per a integradors. Plan it! és integrable amb altres softwares com ERP, CRM, sistemes de seguiment de flotes i moltes altres aplicacions i millora aquests sistemes amb capacitats de planificació i optimització.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty