972 18 34 00

SCM Logsid Group,S.L.


CM Logística i Traçabilitat - Consultoria logística, programari de gestió de magatzem (SGA), gestió de la cadena de subministrament i solucions globals per a magatzems i centres logístics.


Programari de gestió de magatzem
El nostre programari de gestió de magatzem es basa en l’experiència d’anys d’experiència en aportant solucions en diferents sectors. Dissenyar un model logístic òptim per al client i aplicar l’eina tecnològica sobre el model ens obliga a disposar d’una molt àmplia parametrització i cobrir un ampli rang de necessitats.
SAP WM i EWM
La implantació d’WM i EWM afecta el model logístic de l’organització, per això, nosaltres acreditem un extens coneixement logístic i una àmplia experiència en la integració i implantació de solucions logístiques a més del coneixement de SAP.
Experts en logística i tecnologia
Comptem amb un equip de professionals experimentats en diferents àmbits fent ús de coneixements especialitzats en funció de les seves necessitats
Consultoria
La nostra tasca com a consultors és la d’oferir diferents solucions als seus problemes de logística. Per aquest motiu, posem al seu abast els serveis de consultoria i assessorament, en funció de les seves necessitats específiques en la gestió logística de la seva companyia.
Telèfon:

Persona de contacte: Jordi Pairó Pascual

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A Despatx A·2·20)
(17003 Girona)

jpairo@scmlogs.com
www.scmlogistica.es
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty