972 18 34 00

TothomWeb

TOTHOMweb és una iniciativa catalana que neix per cobrir el buit en continguts web accessibles i de qualitat de la nostra societat.

Des de TOTHOMweb oferim a les empreses assessorament sobre com millorar les seves pàgines així com, també, servei de consultoria i desenvolupament d'aquestes.

Una pàgina web accessible assegura que totes les persones la poden utilitzar independentment de les seves capacitats físiques, tècniques o situació ambiental. Així, des de persones amb una discapacitat fins a clients navegant pel telèfon mòbil, el mercat potencial de clients es veu augmentat de forma important.

Però no només això, una pàgina web accessible aporta moltes més avantatges a l'empresa: millora la posició de la pàgina en els cercadors (SEO), en millora l'usabilitat, contribueix a la imatge de marca i la responsabilitat corporativa, evita problemes amb la llei i sobretot, en ser una pàgina estàndard i ben feta, suposa un estalvi important de diners en manteniment i a l'hora de realitzar qualsevol canvi.
Telèfon/s: 972183216

Persona de contacte David Sabaté Culubret

Edifici: Narcís Monturiol

c. Emili Grahit, 91 (Bloc B, P1-B04 - P1-B05)
(17003 Girona)

info@tothomweb.com
www.tothomweb.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty