Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Argolide Química, S.L.

Després de 35 anys d'experiència en la indústria de la perfumeria, Argolide sorgeix arrel de la nostra passió pel món de les essències i pel nostre interès en reinventar la natura que ens envolta. Va ser creada el 2004 a Barcelona. L'ampli coneixement del sector de la perfumeria va permetre desenvolupar una relació estratègica amb els millors fabricants.


Creiem en la importància de creació d'estímuls per potenciar les nostres experiències diàries, i facilitar la percepció de les coses. Els nostres ingredients l'ajudaran a crear la sensació desitjada dels seus productes.


Ubicats a Barcelona, som proveïdors majoristes d'olis essencials, fragàncies i aromes d'alimentació. Des del seu inici, Argolide ha anat creixent i ampliant la seva cartera de clients fins posicionar-se com un dels proveïdors de referència en el mercat ibèric.


Creativitat, Agilitat, i Fiabilitat són els valors que ens diferencien.
OLIS ESSENCIALS PURS I NATURALS

Relació estratègica amb diferents productors i distribuïdors de matèries primeres, que ens permet disposar d’una àmplia gamma d’olis essencials purs i naturals.
Els nostres olis essencials (absoluts, concrets, resinoides, bàlsams, etc.) procedeixen de la constant selecció de les millors qualitats i productors en origen, a través de:  • acords a llarg termini amb els principals agricultors europeus

  • joint-venture amb els productors locals dels països d’origen de les matèries primeres (vetiver, gerani, jasmí, ylang-ylang, romaní, bergamota, patcholí, etc.)


CREACIÓ I COMERCIALITZACIÓ DE FRAGÀNCIES

Vivim en un món de sensacions i els nostres perfumistes combinen la seva creativitat i inspiració amb les últimes tendències, moda, desenvolupament tecnològic i factors de mercat per a crear valor als nostres clients.


Gràcies al nostre constant seguiment de mercat a nivell global i projecció de noves tendències, som capaços de proposar una àmplia gamma de fragàncies que s’ajusten als requisits dels nostres clients.


Disposem de fragàncies específiques amb les seves certificacions corresponents: fragàncies sense alèrgens, 100% naturals i/o orgàniques (Ecocert), fragàncies Ecolabel, etc.


DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓN EN LA FABRICACIÓ D'AROMES I SABORS

Aromes per a aplicacions en alimentació, dietètica i farmàcia

Comercialitzem una gran varietat d’aromes i sabors específics per a la indústria alimentària, amb una àmplia oferta en productes salats u dulços.

Aplicacions: Refrescs, begudes alcohòliques, Confiteria, Làctics i Preparats Culinaris.Telèfon: +34 932 184 499

Persona de contacte: Eduard Muñoz

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A.1.15-b)
(17003 Girona)

argolide@argolide.com
https://www.argolide.com/
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page