972 18 34 00

Argolide Química, S.L.

Després de 35 anys d'experiència en la indústria de la perfumeria, Argolide sorgeix arrel de la nostra passió pel món de les essències i pel nostre interès en reinventar la natura que ens envolta. Va ser creada el 2004 a Barcelona. L'ampli coneixement del sector de la perfumeria va permetre desenvolupar una relació estratègica amb els millors fabricants.


Creiem en la importància de creació d'estímuls per potenciar les nostres experiències diàries, i facilitar la percepció de les coses. Els nostres ingredients l'ajudaran a crear la sensació desitjada dels seus productes.


Ubicats a Barcelona, som proveïdors majoristes d'olis essencials, fragàncies i aromes d'alimentació. Des del seu inici, Argolide ha anat creixent i ampliant la seva cartera de clients fins posicionar-se com un dels proveïdors de referència en el mercat ibèric.


Creativitat, Agilitat, i Fiabilitat són els valors que ens diferencien.
OLIS ESSENCIALS PURS I NATURALS

Relació estratègica amb diferents productors i distribuïdors de matèries primeres, que ens permet disposar d’una àmplia gamma d’olis essencials purs i naturals.
Els nostres olis essencials (absoluts, concrets, resinoides, bàlsams, etc.) procedeixen de la constant selecció de les millors qualitats i productors en origen, a través de:  • acords a llarg termini amb els principals agricultors europeus

  • joint-venture amb els productors locals dels països d’origen de les matèries primeres (vetiver, gerani, jasmí, ylang-ylang, romaní, bergamota, patcholí, etc.)


CREACIÓ I COMERCIALITZACIÓ DE FRAGÀNCIES

Vivim en un món de sensacions i els nostres perfumistes combinen la seva creativitat i inspiració amb les últimes tendències, moda, desenvolupament tecnològic i factors de mercat per a crear valor als nostres clients.


Gràcies al nostre constant seguiment de mercat a nivell global i projecció de noves tendències, som capaços de proposar una àmplia gamma de fragàncies que s’ajusten als requisits dels nostres clients.


Disposem de fragàncies específiques amb les seves certificacions corresponents: fragàncies sense alèrgens, 100% naturals i/o orgàniques (Ecocert), fragàncies Ecolabel, etc.


DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓN EN LA FABRICACIÓ D'AROMES I SABORS

Aromes per a aplicacions en alimentació, dietètica i farmàcia

Comercialitzem una gran varietat d’aromes i sabors específics per a la indústria alimentària, amb una àmplia oferta en productes salats u dulços.

Aplicacions: Refrescs, begudes alcohòliques, Confiteria, Làctics i Preparats Culinaris.Telèfon: +34 932 184 499

Persona de contacte: Eduard Muñoz

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx B·2·20b)
(17003 Girona)

argolide@argolide.com
https://www.argolide.com/
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty