972 18 34 00

IQUA Robotics S.L.

L’empresa s’ha creat a partir de la valorització dels resultats de projectes duts a terme al CIRS, el laboratori de recerca en robòtica submarina de l’Institut de Visió per Computador i Robòtica (VICOROB) de la UdG en els darrers 10 anys.

En el context d’aquesta recerca, VICOROB ha dissenyat diferents prototips de robots submarins amb avançades capacitats motrius i sensorials respecte als robots comercials actuals amb l’objectiu d’ampliar el ventall d’aplicacions d’aquests tipus de vehicles. Els robots submarins desenvolupats pels investigadors de la UdG s’hanconcebut per a què es puguin adaptar a les necessitats concretes de les diferents institucions i empreses que requereixen l’ús d’aquesta tecnologia.

Inicialment, IQUA Robotics comercialitzarà els robots GIRONA 500 i SPARUS II, pels quals diverses institucions internacionals ja han mostrat interès. Aquests vehicles podran enregistrar dades i fer inspeccions del fons marí per a aplicacions científiques, mediambientals, arqueològiques, industrials i de seguretat.


Telèfon:

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala B - Tallers B·0·11, B·0·12 i B·0·13)
(17003 Girona)

info@iquarobotics.com
www.iquarobotics.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty