972 18 34 00

Plató Girona

Plató Girona

Plató Girona és un laboratori de creació audiovisual i multimèdia amb més de 200m2 d’instal·lacions: pensar, filmar, crear, experimentar, projectar situat al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, disposa de les darreres tecnologies aplicades al sector audiovisual i el camp de la producció multimèdia, la creació artística digital i l’art electrònic.
Especificacions tècniques:

  • Espai plató de 130 metres quadrats i 8 metres d’alçada.

  • Totalment equipat amb il·luminació, trípodes, fons croma i tot el necessari per realitzar qualsevol producció audiovisual o multimedia.

  • Robot «motion control» de 8 eixos i control de llum i dispositius via DMX.

Un dels elements destacats del plató girona és la disponibilitat d’un set de «motion control» únic a Europa: 8 eixos robotitzats i control de dispositius externs via DMX. El robot de «motion control» és de grans dimensions, amb un transport de càmera (travelling) de 3m*3m*1m (x*y*z). El cap calent disposa de remot de «pan» i «tilt» així com de fins a 3 «follow focus» (focus, iris i zoom). El control es realitza mitjançant l’aplicació per excel·lència de l'»stop-motion»: Dragon Frame v4.


Girona és territori creatiu i disposa dels especialistes necessaris per qualsevol producció. Si necessites d’altres perfils per completar l’equip de producció, llançadera a l’estació de l’AVE, localització d’exteriors,… ens n’ocupem!

Telèfon: +34.972 183 303

Persona de contacte: Òscar Xavier

Edifici: Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc D, P1-D1)
(17003 Girona)

vostemani@platogirona.media
www.platogirona.media
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty