972 18 34 00

Doceo Software, S.L.

Doceo Software és una companyia especialitzada en solucions documentals, mitjançant la digitalització, identificació i extracció de dades, adaptades a necessitats específiques d'empreses privades i organismes públics.
 
Amb més de 15 anys d'experiència, i amb una política activa en inversió en R+D+I, situen a la companyia com a experta en matèria de digitalització i procés de les dades.


Les nostres solucions:  • DoceofacCert la solució per escanejar, processar i classificar massivament factures de proveïdor en paper o en format electrònic d'una manera global, senzilla i personalitzable.

  • DoceoeCompulsa 2 és la solució tecnològicament més completa per escanejar massivament o puntualment els documents presentats en paper i realitzar còpia autèntica en format electrònic amb millora d'imatge i amb reducció de mida.

  • DoceoBCode és la solució de digitalització de documents a través de codi de barres que separa els documents i els redenomina. Dues modalitats en la mateixa solució: Entry / Advance.

  • DoceoStore la solució de gestor documental per a tota classe de documentació completament configurable perquè els circuits de validació documental siguin àgils i fluïts.

  • Firma biomètrica.

Telèfon: +34 972 98 22 87 / +34 902 886 837

Persona de contacte:Alexandre Brusi

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·2·11)
(17003 Girona)

alex@doceosoftware.com
www.doceosoftware.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty