Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Doceo Software, S.L.

Doceo Software és una companyia especialitzada en solucions documentals, mitjançant la digitalització, identificació i extracció de dades, adaptades a necessitats específiques d'empreses privades i organismes públics.
 
Amb més de 15 anys d'experiència, i amb una política activa en inversió en R+D+I, situen a la companyia com a experta en matèria de digitalització i procés de les dades.
Els nostres oriductes:

  • Doceo ademptio: Plataforma de digitalització modular que pot configurar-se per crear solucions a mida de cada empresa o administració

  • Doceo facCert: Digitalizació de Factures de Proveïdor amb identificació automàtica del proveïdor (sense plantilles) i extracció automàtica de les dades per enllaçar-lo amb el seu ERP o aplicació comptable.

  • Doceo eFact: L'emissió de factures electròniques a clients amb doceo eFact es realitza d'una forma ràpida, senzilla i amb total validesa legal.

  • Doceo eCompulsa 2.0: és la solució tecnològicament més completa per escanejar, comparar, verificar i compulsar massiva o puntualment els documents presentats en paper i realitzar còpia autèntica en format electrònic amb validesa legal.

  • Doceo iGest: Especialment per a les gestories i despatxos professionals, en què s'utilitzen un gran volum de documents en paper.

  • Doceo taskManager permet la creació, assignació i control de les tasques, ja sigui a nivell departamental o corporatiu.
Telèfon:+34 902 886 837

Persona de contacte:Alexandre Brusi

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·2·11)
(17003 Girona)

CORREU
alex@doceosoftware.com
www.doceosoftware.com