972 18 34 00

MIDUE

MIDUE és un projecte que ajuda a les entitats socials en la seva professionalització, aconseguint un estalvi en temps per a poder dedicar-lo a atendre a més persones i millor. Neix des del tercer sector i és exclusiu per al tercer sector.


MIDUE és un conjunt d'eines informàtiques per a la gestió del tercer sector. És totalment adaptable i amb múltiples opcions de personalització. Mitjançant mòduls específics aconseguim la mesura de l'impacte social de les entitats, a través d'indicadors propis o d'altres més generals, com per exemple, els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. El programa és capaç, a través de la parametrització, d'adaptar-se a qualsevol entitat de qualsevol mida o activitat.


MIDUE és un servei, i com a tal, una utility. No existeix infrastructura. Està sempre en funcionament i al millor rendiment. Ofereix una cobertura total, el que fa que sigui la millor eïna per a entrar a l'era de la Transformació Digital.


Escoltem les necessitats de les entitats i, a partir d'aquí, desenvolupem noves funcionalitats, sense costos afegits, perquè totes les entitats se'n puguin beneficiar. Ens posem al lloc de les entitats amb els seus problemes de Tresoreria perquè cap pugui quedar fora de la solució. De tal manera que no existeix cap tipus d'inversió, i les quotes són molt reduïdes.


Acompanyem a les nostres entitats sense cap cost. Quan sorgeixen dubtes o problemes ens preocupem d'oferir les solucions  que més s'ajusten a cada situació

Telèfon: +34 972 011 790

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·1·10b)
(17003 Girona)

info@midue.com
www.midue.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty