Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

SUMAR, serveis públics d’acció social de Catalunya

Sumar desenvolupa serveis socials de qualitat i proximitat al món local, així com solucions d’innovació, planificació i gestió d'equipaments i serveis, sumant esforços amb les entitats del tercer sector social i les mateixes administracions públiques amb l'objectiu d'aconseguir més felicitat i qualitat de vida per a les persones.

A Sumar volem ser una organització de referència en l’àmbit social i d’innovació en el sector públic català, amb lideratge en models de gestió a les persones de serveis socials, buscant la innovació tècnica, el talent professional i la cultura del detall.

Acompanyem al sector públic català en l’assoliment de nous reptes socials, incorporant les millors pràctiques nacionals i internacionals per millorar els serveis socials a Catalunya.

A Sumar coordinem activitats per a les administracions públiques que desenvolupen actuacions en l’àmbit dels serveis socials. Gestionem i prestem serveis i activitats socials, assistencials, de caràcter preventiu, docents, d’investigació i de coordinació directa o indirecta. Fem investigació, estudis i projeccions a mida per als territoris. Fem avantprojectes per a la realització d’obres de construcció, de millora, de conservació i d’ampliació d’infraestructures i equipaments socials. Oferim serveis d’assessorament, consultoria i formació.


Telèfon: +34 972 439 168

Persona de contacte:

Edifici:  Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc B, P1-B01-B02-B03-B04-B05-B06-B07-B08-B09-B10-B11)
(17003 Girona)

info@sumaracciosocial.cat
www.sumaracciosocial.cat/
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty