972 18 34 00

Microbial – Laboratoris MBL: primer laboratori de l’estat en aconseguir l’acreditació ISO 17025:2017 per a la detecció i quantificació de Legionel·la viables per PCR a temps real.

Posted by: General 24 gen. 2020 : 0

El mètode permet disposar de resultats de cèl·lules viables en menys d’una jornada laboral enfront dels 10 dies de la tècnica de cultiu, cosa que el fa ideal per a:

  • Seguiment d’instal·lacions problemàtiques.
  • Verificació de l’eficàcia de les accions de neteja i desinfecció.
  • Avaluació ràpida de la càrrega de Legionel·la en instal·lacions durant brots.

El mètode permet disposar de resultats de cèl·lules viables en menys d’una jornada laboral

MICROBIALLaboratoris MBL aposta per donar el millor servei i més ràpid al sector agroalimentari i ambiental, motiu pel qual aplica mètodes basats en PCR sense deixar de banda els assajos que donen compliment a la legislació sectorial. A més de Legionel·la per PCR, Laboratoris MBL ha obtingut l’acreditació per a la detecció ràpida de Salmonel·la en aliments, paràmetres microbiològics de potabilitat d’aigua i indicadors de la seguretat alimentària.

L’acreditació obtinguda pel laboratori d’assajos de MICROBIAL avala la idoneïtat dels Kits fabricats per la companyia per a la seva implantació en laboratoris que cerquen una alta productivitat.

Actualment Microbial – Laboratoris MBL treballa per aconseguir l’ampliació de l’abast d’acreditació en assajos de PCR punters de la línia analítica anomenada “Foods forensics” (l’autenticació d’espècies i la detecció d’ADN de porc en aliments HALAL amb límits de detecció de 0,0001%) i de seguretat alimentària (detecció d’E. coli productora de toxines Shiga i la detecció i quantificació de Norovirus i Hepatitis A en aliments i aigua).

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty