972 18 34 00

La primera empresa de monedes virtuals de l’Estat, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de Girona, obre una ronda d’inversió.

Posted by: General 02 febr. 2016 : 0

Social Currencies Management (SCM), la primera i única empresa que gestiona i desenvolupa monedes virtuals a l’estat obre una ronda d’inversió a través de la plataforma d’equity crowdfunding Crowd Cube per tal d’expandir la seva línia de negoci, Eurakos, a diferents ciutats del país.

Eurakos

Eurakos pretén ser una moneda sense costos

Actualment SCM gestiona la moneda RES a l’estat – una moneda que agrupa més de 5000 empresa i el passat any va generar un volum de 60 milions d’Euros-RES -, i Eurakos una recent aplicació per a smartphones que dóna més diners a consumidors i a comerços gràcies la lliure negociació, utilitzant la moneda virtual Eurakos.

Social Currencies Management

Empresa que gestiona i desenvolupa monedes virtuals

L’objectiu de l’empresa és implementar Eurakos a diferents ciutats de l’estat espanyol. Per aconseguir-ho, es portarà a terme una ronda d’inversió a través de la plataforma d’equity crowdfunding CrowdCube. L’objectiu d’aquesta campanya és fer una ampliació de capital de l’empresa, concretament de 200.000 euros, a canvi d’un rendiment econòmic pels inversors. La campanya estarà activa fins el març i està oberta a la inversió de qualsevol persona mitjançant la plataforma CrowdCube, on es pot consultar tot el pla de negoci.

L’aparició d’Eurakos és deguda a la disrupció que Bitcoin ha fet al mercat de les monedes virtuals. Eurakos pretén ser una moneda sense costos per les empreses i orientada al consum massiu B2C, on Bitcoin té una mancança.

SCM disposa de l’experiència necessària per introduir una moneda virtual al mercat, gràcies a la moneda RES. En aquest sentit,  durant els últims 6 mesos s’ha realitzat una prova pilot a la ciutat de Girona, per validar l’acceptació d’Eurakos. Per fer-ho es va dur a terme una campanya de crowdfunding de recompensa a la plataforma Verkami, en la qual només amb 11 dies es va aconseguir superar l’objectiu marcat de 5000€.

CrowdCube

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty