972 18 34 00

Participa al Saló de l’ Emprenedoria i Franquícia 2015 i fes-te visible davant de 90.000 persones.

Posted by: General 19 set. 2015 : 0

Us informem que l’Associació d’ Empresaris  i Emprenedors de Girona (AEEG), en el marc de col·laboració entre ambdues entitats, posa a disposició del Parc Tecnològic  la possibilitat de contractar estands al Saló de l’Emprenedoria i de  la Franquícia 2015.

Un espai per potenciar, promoure i facilitar les iniciatives dels emprenedors i fomentar la interrelació on trobaran els recursos necessaris per informar-se sobre el desenvolupament del seu negoci.

L’Associació de Joves Empresaris de Girona (Ajeg) organitza i dirigeix la cinquena edició del Saló de l’Emprenedoria i de  la Franquícia. Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, fins a un total de 41 estands i molts projectes innovadors estaran exposats al Palau Firal. En aquesta nova edició del Saló de l’Emprenedoria, se celebraran sessions de networking, tallers, conferències i, com a novetat, es promociona una espai dedicat al sector de les franquícies per tal d’adquirir una opció de negoci.

Si esteu interessats en participar a la Fira de l’Emprenedoria i Franquícies 2015, celebrada dins del marc de la Fira de Mostres, heu d’omplir la fitxa d’inscripció al Saló, també podeu consultar el plànol del saló, i si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb L’Associació de Joves Empresaris de Girona mitjançant  l’adreça de correu electrònic ajeg@ajeg.org o trucant al 972 41 22 69.

Informació saló 2015

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty