972 18 34 00

Primera reunió de la Taula Gironina del Turisme per “definir estratègies conjuntes”

Posted by: General 31 maig 2018 : 0
Primera reunió de la Taula Gironina del Turisme

La nova plataforma pretén tenir una visió compartida i conjunta del sector al territori.

Associacions, empresaris i entitats de les comarques gironines han celebrat la primera reunió de la Taula Gironina del Turisme (TGT) per “definir estratègies conjuntes” amb l’objectiu de potenciar el turisme a la zona.

La reunió s’ha celebrat aquest dilluns al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (Udg) i ha comptat amb l’assistència dels responsables i representants de diverses organitzacions i associacions turístiques de la zona, segons un comunicat de la TGT.

La Taula, es va constituir fa mesos i ara ampliada amb més representació, ha començat a caminar per sumar forces, treballar a favor de turisme i perquè aquest continuï sent el gran motor econòmic del territori.

A través d’aquesta unió també es pretenen impulsar accions de promoció en els mercats de proximitat i, sobretot, dotar el sector d’una veu potent davant les administracions.

La iniciativa ha estat impulsada per l’Associació de Càmpings de Girona, l’Associació Turística d’apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (Ata), la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona i l’Associació Catalana d’Agències de Viatge (Acave).

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty