972 18 34 00

Wikiloc, nou col·laborador oficial de la FETRI

Posted by: General 07 març 2023 : 0

La Federació Espanyola de Triatló incorpora com a “Official mapping” Wikiloc, la plataforma escollida per presentar els tracks de les proves i competicions que organitza al nostre país.

Wikiloc se suma a la llista de col·laboradors de la Federació Espanyola de Triatló, i ho farà com a “official mapping”. Això vol dir que els tracks dels programes i les proves esportives de la FETRI es presentaran mitjançant Wikiloc, on els participants podran visualitzar sobre un mapa els recorreguts, fotos i descripcions, a més de poder descarregar els tracks.

La Federació Espanyola de Triatló incorpora com a “Official mapping” Wikiloc

Aquest acord entre la FETRI i Wikiloc uneix dues entitats espanyoles que treballen per potenciar la pràctica dels esports i les activitats a l’aire lliure, un dels pilars estratègics de la FETRI. A més, Wikiloc és la web i app espanyola sobre rutes de referència al món de l’esport, i d’aquesta manera la FETRI també confirma la seva aposta per les noves tecnologies i el servei ofert als seus triatletes.

El director de Competicions de la FETRI, Jorge García, explicava el perquè d‟aquest acord, “per a la FETRI tenir un acord amb una de les principals empreses de mapping i tracking mundial és un orgull. Amb aquest acord aconseguim donar el millor servei als nostres esportistes i generar comunitat online a Wikiloc al voltant dels circuits i els recorreguts de les nostres competicions. I així posicionar-nos com una federació que vol ser capdavantera en les novetats tecnològiques i oferir-los les millors solucions als seus esportistes”.

Actualment, Wikiloc està format per una comunitat d’11 milions de membres que han compartit més de 40 milions de rutes per tot el món. Rutes de tota mena d’esports, com ara el ciclisme de carretera (que disposa de més de 4 milions i mig de rutes a la plataforma) o el running (amb 4 milions de rutes). Per això també és una bona font d’inspiració per descobrir noves rutes i llocs per entrenar.

Una de les seves funcionalitats més valorades és la de navegació, amb què a través de l’app es poden seguir les rutes. Una altra és la de “Envia al teu GPS” per poder traspassar de forma fàcil i ràpida els tracks a un GPS per després seguir-los.

Gràcies al fet que la FETRI té un compte com a organització oficial a Wikiloc (s’aprecia amb un distintiu ORG al costat del seu perfil), la funcionalitat de navegació és gratis per a qualsevol persona que vulgui seguir una de les rutes de la federació amb l’app de Wikiloc (normalment es requereix Wikiloc Premium). Així mateix, el seu perfil i rutes tenen més visibilitat entre la comunitat.

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty