972 18 34 00

Tenim entrades pel Biz Barcelona pels usuaris del Parc

Posted by: General 27 maig 2016 : 0

#TechnovationBizBcn és el workshop que Blue Room Innovation organitza dins del programa oficial del Biz Barcelona i, ​​al qual, pots assistir amb l’entrada general del mateix fòrum. Si encara no tens la teva entrada podem proporcionar-te-la de forma gratuïta, només cal que contactis amb nosaltres.

Entrada gratuïta

bizbarcelona

Blue Room Innovation participa activament en el programa del Biz Barcelona a través de l’organització del workshop “Technovation Biz Bcn”.

El noste workshop Technovation Biz Bcn

Aquest workshop té l’objectiu d’impulsar la innovació i el desenvolupament de nous projectes a través de la tecnologia, la innovació i el finançament. Biz Barcelona, ​el fòrum de referència de pimes i emprenedors, acollirà aquest workshop que reunirà professionals amb inquietuds i un interès en comú: treure partit de la transformació digital dels seus negocis, ja sigui a través dels clars avantatges competitius de la diferenciació  amb solucions digitals úniques o amb l’empenta que dóna el finançament i les deduccions i bonificacions fiscals.

Des de Blue Room Innovation us animem a participar en aquesta jornada estimuladora, entre la discussió i el debat on tractarem els següents temes:

  • Reptes i tendències en innovació tecnològica
  • La innovació tecnològica a l’abast de tothom
  • Casos d’èxit i oportunitats

Ja saps com transformar tecnològicament el teu negoci? T’esperem el proper dimecres 1 de juny de les 15 h dins del fòrum Biz Barcelona.

Més info sobre #TechnovationBizBcn

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty