972 18 34 00

AB-LIFE aconsegueix el premi al millor Producte acabat de l’any

Posted by: General 26 maig 2015 : 0

La tecnologia d’AB-LIFE, el primer Probiòtic amb capacitat per reduir els nivells de LDL i Colesterol total, desenvolupat per la firma biotecnològica AB-BIOTICS, ha rebut el reconeixement internacional de la prestigiosa publicació Nutraingredients. AB-BIOTICS i DuPont van signar un acord de llicència, fabricació i distribució a nivell global per a la tecnologia AB-LIFE a finals de 2013. Aquest probiòtic es va a comercialitzar sota la marca de Probiòtics Premium de DuPont, HOWARU Cardio.

“El probiòtic AB-LIFE ha estat capaç de millorar significativament els nivells de colesterol total i de colesterol LDL després de només 12 setmanes. Sobre aquesta base, esperem poder parlar amb els nostres clients sobre com HOWARU® Cardio es pot aplicar a les seves pròpies marques per ajudar els consumidors a mantenir la seva salut cardiovascular “, explica Didier Carcano, responsable d’Innovació de DuPont Nutrition & Health.

Coincidint amb la celebració anual de la fira VITAFOODS a Ginebra, s’atorguen els premis patrocinats per aquesta revista de prestigi que reconeix els productes més innovadors que s’han llançat al mercat durant els últims tres anys. El jurat està format per un panell d’experts independent i es recompensa la innovació i avantguarda en l’àmbit de la investigació en aliments saludables, suplements i nutrició. Aquest any van acudir a la convocatòria 129 candidats repartits en set categories.

Amb aquest reconeixement internacional AB-BIOTICS se situa com una referència a nivell mundial entre les empreses desenvolupadores de Microorganismes Probiòtics. Segons els seus fundadors Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert “aquest reconeixement és una mostra més de l’interès que generen els productes d’AB-BIOTICS a nivell internacional, i la confirmació de la bona feina que s’està desenvolupant a l’empresa, tant a nivell científic com de desenvolupament de negoci “.

FONT: eleconomista.es

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty